Vad har ni för er denna fredagskväll? Själv sitter jag hemma med levande ljus och äter choklad och kollar på reprisen av "Wahlgrens värld" som jag missade igår. Va så fruktansvärt trött efter gårdagen i Trollhättan. Besöket hos gynekologen tog mycket längre tid än jag trott. Va där i två timmar 😲 Samtal och diverse undersökningar som va sjukt jobbiga. Låg och grät i gynstolen. Tog även några rör med blodprov efteråt. Sen fika på stan. Grät i bilen på vägen hem och grät när jag kom hem. Inte konstigt att jag va trött på kvällen...
Jag behöver fokusera på mig själv nu. Fokusera på mitt mående och bara göra sånt som får mig att må bra. Kommer kanske inte orka blogga el läsa bloggar så mycket nu. Behöver titta inåt. Finna styrkan i mig själv. Jag är så oerhört stolt över mig själv just nu. Det jag gick igenom igår va sjukt tufft. Men jag klarade det. Litade till mig själv. Jag är stark. Klarar mer än jag tror. Har gått igenom många jobbiga situationer och händelser i mitt liv och då ska jag väl klara detta också. Försöker fokusera mer på livet utanför sociala medier nu. Titta mer inåt än utåt. Tro på mig själv. Jag är inte ensam, jag har alltid mig själv och vill bli min bästa vän nu istället för min egen fiende. Orkar och kan inte kriga MOT mig själv längre. Det har jag gjort alldeles för länge och det har satt sina spår. Spår som inte går att rätta till.
Ta hand om er ❤
Camilla

Du är så otroligt stark vännen ❤️ Fokusera på dig själv så att du orkar. Många styrkekramar!

Svar: Dina ord betyder mycket, tack <3 Kramar
Ida

Mia

Var rädd om dig Vännen och ja ibland kan en paus vara bra och bara rå om sig själv. Hoppas att du trots allt får en fin dag!
Tänker på dig!
Kram Mia

Svar: Tack fina du <3 Hoppas du mår bra! Kram
Ida

Anonym

Gott 😊 nu kanske jag får värsta påhoppet av dig men jag måste ändå fråga. Har följt dig i flera år och du verkar för det mesta må dåligt. Inte alltid och det finns glimtar men generellt sett mår du dåligt. Sen har du ju i flera år skrivit NU ska jag bara fokusera på mig själv och må bra, men skriver du bara utan att göra det? Som sagt bli inte arg men lite nyfiken blir man trots allt då det liksom inte stämmer med din livskurva och det sätt du skriver.

Svar: Har fina stunder också. Mår inte alltid dåligt. Men som jag skrivit tusen gånger förut så skriver jag mest när jag mår dåligt. Skriver av mig. Så det kan verka som att jag alltid mår piss vilket inte är fallet. Det händer saker i mitt liv som inte har med äs att göra som är tufft. Inget jag skriver om här.
Har haft som mål att fokusera på mig själv och min hälsa men är inte så lätt dessvärre. Fortsätter kämpa. Det som har hänt kan jag inte påverka. Nu är det framåt som gäller!
Ida

Nathalie

Anonym: Tror du verkligen att det är så enkelt? Hade det varit det hade väl INGEN mått dåligt!

Kämpa på Ida <3 Du är så stark och fin på alla sätt och vis. Hejar alltid på dig!! <3

Svar: Tack fina du ❤ Det är verkligen inte lätt. Även om man VILL må bättre så är det så mycket som ska klaffa. Både stöd, vård, energi och andra påfrestningar man stöter på gör det inte lättare att må bra direkt. Jag kämpar verkligen. Hade jag inte gjort det hade jag inte levt idag. Betyder oerhört mycket att du stöttar mig i detta 😍 Önskar du fick må bra också! Du är en så fin person som jag verkligen kan relatera till många gånger. Stor kram
Ida

Anonym

Håller med anonym. Jättebra att du ska börja dbt nu så kanske nån kan pusha dig på områden där du inte klarat själv.
Eller kanske acceptera att ditt liv ser ut såhär? Träffa nån vän eller kille nån timme o sen vila. Eller jobba o sen vila.

Du skriver att ”jag måste ta hand om mig själv nu” men har du inte gjort det tidigare?
Förklara gärna:)

Svar: Tänker inte acceptera att mitt liv ser ut så här. Jag ska jobba för en förändring. Hoppas då stöd i det genom dbt:n. Har inte tagit hand om mig själv nej. Dålig på att sätta gränser och prioritera mig själv. Dålig på att vara snäll mot mig själv. Det ska jag jobba på.
Ida

Mia

Hej! Bra att du valde en annan gynekolog den här gången, hoppas att denna var bättre. Det är bra att kolla upp hur det står till i kroppen med hormoner och ägg osv, speciellt om man vill ha barn. Kram och ta hand om dig!

Svar: Ja denna kvinna va sååå bra!!! Helt underbar ❤
Ida

Anonym

Nej klart att det är svårt. Det var inte det jag avsåg utan det faktum att ida ofta skriver nu ska jag fokusera på mig själv. Men det har ju skrivits i flera år och därför undrade jag om det tidigare bara vart tomma ord. Och enligt ida så har det det. Hoppas därför det blir på riktigt nu ❤

Svar: Nej inte varit tomma ord! Men man kan alltid bli bättre på att fokusera på sig själv.
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress