30 november 2015

snö och bio

Allmänt

Här har det snöat i natt. Är vitt på marken. Vaknade av plogen. Men ser ut att töa bort ganska snabbt... Har en plåt med pepparkaksmuffins i ugnen. Doftar jul :) Ikväll ska jag på bio med mamma. Vi ska se "en underbar jävla jul" av Helena Bergström. Hört att den ska va bra men får se. Ska bli kul i vilket fall som helst :) Har ni sett den? Vad tyckte ni?
Annars inga planer idag. Skulle lätt kunna somna om igen men ska försöka hålla mig vaken. Hade en dip i lördags pga en viss person. Han betedde sig så jävla illa mot mig och jag blev grymt brsviken, arg och ledsen på honom. Har nu raderat honom från instagram och Facebook. Personer som bara skadar en och gör en ledsen ska man radera ur sina liv. Smärtsamt men ett måste. Ta hand om er ❤

29 november 2015

min hobby

Allmänt

Gör det jag gör alldra bäst: FIKAR!!! Älskar att fika och mysa till det. Lever för mina mysstunder och matstunder 😉 Improviserade ihop glutenfria lussebullar i förrgår. Åt två stycken nu och dom vart bra faktiskt! Kul ☺ Slank även ned några torkade fikon. Asså fikon är bland det godaste jag vet. Mjuka och söta och saftiga. Mums! Har ni ätit nån lussekatt idag?

29 november 2015

första advent

Allmänt

Godmorgon! I natt sov jag inte så bra, hade fruktansvärda mardrömmar om skottlossning och massaker. Om flyktingar i en båt och barn som gömdes och låstes in i små skåp. Så hemskt! Har iaf tänt första ljuset i staken och ätit frukost nu. Äter ni nån "juligare" frukost på advent? Jag kör samma året runt typ ;) Men en sak jag älskar är fil med krossade pepparkakor i. Testat det? Såå gott!!!
Är typ storm och regn och tre grader ute. Usch för sånt väder! Vire mysigt med lite snö så här på första advent och julskyltningen. Ingen lust att gå ut alls. Önskar det såg ut såhär:
Har inga planer idag. Kanske hälsa på mamma och vovvarna och ev träffa x ikväll. Får se. Tänkte gå fram på julskyltningen men känns inte kul i detta väder. Inte kul ensam heller. Hade iaf en trevlig stund med syrran igår. Vi fikade på stan, jag köpte en lampa och sen blev det sällskapsspel framför brasan hemma hos henne.