30 september 2017

Äntligen!!!

Allmänt

Äntligen har jag orkat gå ut och få lite luft!!! Uppskattade det såå obeskrivligt mycket efter en vecka i sängen. Men satan va trött jag blev av ingenting! Det kommer ta tid innan jag är tillbaka på banan igen. Men glad att det går åt rätt håll. Mår så otroligt mycket bättre bara av att få komma ut. Underbart väder idag dessutom. Sol och vackra höstfärger 😊 
 
 
Kvällen avslutas med utmaningar och fler steg utanför min comfortzone 💪❤ 
 

29 september 2017

Skumtomtar i september

Allmänt

Gokväll! Fredag idag tydligen 😂 Noll koll verkligen. Legat däckad en hel vecka så dagarna har liksom flutit ihop i en enda grå gegga. Idag har jag orkat mig ut lite iaf, runt kvarteret typ haha! Små framsteg. 
 
Va på ica och köpte godis förut och då fick jag se att de redan hade en hel hylla med skumtomtar 😲 Asså det är SEPTEMBER fortfarande och sommaren har precis övergått i höst. Usch, nej jag tycker verkligen inte om att det redan kommit julgodis och julpynt. Vänta tills november åtminstone! Eller va tycker ni? 
 
Jag har lovat mig själv att unna mig en frukost på stan när jag är frisk. De serverar frukost på ett par cafén i stan och jag älskar verkligen att äta just frukost ute. Man kan sitta länge, läsa en tidning, ta om flera gånger. Va evigheter sen jag gjorde det pga ekonomin men har lyckats minska min konsumtion av tuggummi rejält så tänkte unna mig en frukost på café faktiskt 😃 Längtar tills jag är frisk och kan känna smaker igen.
 
Ha en fin fredag vad ni än gör!  
Vi alla har en comfortzone vi ogärna går utanför. När vi gör det väcks obehag, ångest och andra jobbiga känslor. Människan gör allt för att undvika att må dåligt så det är inte konstigt att vi undviker sådana saker/situationer. Det är självklart bra att ha spärrar. Att umdvika att göra vissa saker som kan vara farligt eller skadligt eller dumdristigt är såklart bra. Men vissa saker är bra om vi gör trots obehagskänslor/ångest. Vissa saker MÅSTE vi göra oavsett. Jag kan få en kick av att göra sånt jag trodde jag aldrig skulle klara. Att ta sig framåt kräver att man går igenom jobbiga situationer. Visst KAN MAN leva innanför sin comfortzone livet ut men hur kul blir det? Jag vill utvecklas. Vill vidga vyerna. Vill se vad jag är kapabel till. 
 
 
Idag har jag verkligen gått utanför min comfortzone. Rejält dessutom. Jag är rädd. Det känns läskigt och ångestväckande. Ovant. Men jag gör det ändå. Jag utvcklas. Vidgar mina vyer. Jag kan.