Tjoho! Hade sååå långtråkigt igår så jag begav mig ut för att leta vildhallon. Fanns en hel del fast de flesta va så små att de knappt gick att plocka men jag fick ihop en liten hink iaf 😀 Såå gott!!! Älskar bär och vill en dag ha en trädgård med vinbär, hallon, smultron, jordgubbar, krusbär, äpplen mm. Lyx!
Annars har jag mest letat utbildningar och jobb på nätet. Letat efter utbildningar på distans men även folkhögskolor. Fastnat för en kurs på Nordiska folkhögskolan i Kungälv. Dokumentärfoto. Den börjar i januari 2018 och slutar i maj samma år. Vore så kul 😃 Ska nog söka... Vill göra nåt med livet. Vill inte bara sitta här och mögla. Vill så gärna ha ett jobb så jag kan tjäna egna pengar. Att få en bättre ekonomi skulle underlätta oerhört mycket för mig. Även lätta på ångesten. Men behöver orka jobba först. Utåt sett skulle nog ingen gissa på att jag är utmattad, har ätstörningar, ångest och lider av depression. Men allt syns inte utåt. Det mesta syns inte utanpå skulle jag säga. Går oftast och lägger mig vid 21 på kvällarna för att jag mår så jävla dåligt över att jag är ensam. Pallar inte med kvällarna helt enkelt. Nä, nu ska jag snart iväg till kiropraktorn och svära och skrika lite 😉 Satan va ont det gör!!!
Är så ledsen ikväll. Känslorna är överväldigande. Vill skrika och gråta men sitter här tyst. Känner mig så jävla ensam. Jag lever inte livet vilket skapar panik och ångest hos mig. Livet går men jag har inget att fylla det med. Inte nu iaf. Det är inte så enkelt som att "bara börja jobba eller plugga elller skaffa sig en hobby". Jag är så trött och stresskänslig. Försökt jobba och plugga flera gånger men det har bara slutat med att jag mått sämre. Men mitt mål är att orka läsa/jobba en dag. Just nu saknar jag mest det sociala. Att hänga med vänner, skratta och ha nån att snacka med om allt. Saknar kärlek. Saknar att ha ett liv. Även om maten går bättre så är jag fortfarande sjukt trött. Tror även att min sysslolöshet gör mig trött. Försöker aktivera mig med att baka, lyssna på poddar, träffa familjen mm men det räcker inte. Vill bara ha ett liv som är JAG. Detta liv jag har nu definierar inte mig som person alls. Inget känns meningsfullt. Funderar på livslinjen varje dag. Vill gå den men går inte ihop med dbt:n. Eller det går väl men blir jävligt mycket på en gång. Att välja mellan DBT och Livslinjen suger verkligen! Hade det inte varit för dbt:n hade jag självklart börjat. Ska jag välja bort dbt:n för att få den sociala biten och tillhörigheten skolan ger? Nej det känns fel. Usch! Orkar inte mer idag. Godnatt!
Igår eftermiddag kom Turbo äntligen hem igen efter att ha legat på djursjukhus i Göteborg helt ensam sedan i måndags. En rutinkontroll hos veterinären i Lidköping i måndags slutade med tre dygn på sjukhus i Göteborg för min gubbe ❤ Såå skönt att ha honom hemma igen. Om någon månad ska han tillbaka på uppföljning. Han mår inte bra. Har en autoimmun sjukdom som kräver medicin livet ut. Han kan inte botas men kan förskjuta förloppet. Han hade även förändringar i mjälten som kan vara tumörer men det vet vi inte än. Han la sig i mitt knä igår när han kom hem ❤ älskar dig sååå Turbo!!!!
Annars va det full rulle igår då jag vaktade Cleo som är hyperaktiv 😂 Aldrig still en sekund. Som tur var så kom x på besök och kunde avbyta mig i lekandet lite och satan va Cleo älskade honom haha! Dom busade och gosade så hon blev helt slut!
Jag "råkade" äta upp mammas kakor igår 😂😉 Så ställde mig och bakade nya tills hon kom hem. Älskar dessa sega chokladrutor med nötter på. Enkla att göra också! Sån frihet att kunna äta så många jag ville ha igår utan ångest! Stolt Ida 😃 Dessutom händer det grejer med min kropp nu som är ett friskhetstecken 😃 Ännu mer stolt Ida 😃 Jag har klarat detta på helt egen hand utan nån vård vilket visar vilken styrka jag besitter. Säger inte att man är svag som dår vård (jag hade ALDRIG levt idag om det inte vore för vården). Men att inse att jag kan stå på egna ben och ta mig framåt UTAN vård är stort för mig! Nu hoppas jag att dbt:n kan hjälpa mig med sånt som inte har med maten att göra för mina problem handlar om mycket annat än just matbiten.