30 augusti 2016

I brödhimlen

Allmänt

Vissa dagar serveras det ett jättegott bröd till maten här. Ikväll fick vi av det och jag åt flera tjocka skivor med massa smör på. Såå jävla gott!! Älskar bröd ☺ Detta är en filmjölkslimpa som smakar sött. Löv it! Dock får jag nu ångest över det vilket jag inte borde få. VARFÖR i hela fridens namn ska en få ångest för att en njutit av ett gott bröd? Förstår inte! Blir knäpp på detta! Varför kan jag inte bara få njuta och må bra utan skuldkänslor?
Hade iaf ett bra samtal med min coach/lärare förut. Blev djupt. Jag öppnade mig totalt. Hon började gråta för hon kände igen sig så mycket i min historia. Hon sa att hon aldrig gråter i vanliga fall men tydligen berörde jag henne. Hon sa att våra själar klickade. Att min själ pratade till henne. Hon sa att jag hade en underbar och ljus själ. Att jag är bra som jag är utan att prestera. Så fint ❤ Vi satte upp små mål jag ska jobba mot framöver. Kommer bli tufft!
Gick från yogan förut. Blev yr och frös. Tog en lång varm dusch och kröp i mina mysbyxor och luvtröja och la mig under täcket och stensomnade. Vaknade av alarmet nyss. Annars skulle jag kunna sova hela dagen. Är så obeskrivligt trött!
Snart dags för lunch. I eftermiddag har jag individuellt samtal med vår lärare / coach en timma. Behövs verkligen känner jag. Känner att jag behöver prata och få stöd från Korallen också. En evighet tills dess. Inte för att jag väntar mig några underverk eller magiska trollspön men ska ändå blir skönt att lufta tankar och känslor. Jag vill va kvar här men vill inte bli sämre. Åkte hit för att bli bättre och inte tvärtom. Det är tufft med så stor omställning. Blir stressad av att ha tider att passa hela dagarna. Blir stressad av miljön i matsalen. Blir stressad av folks kommentarer. När jag blir stressad så blir det svårare att äta. Magen fungerar inte heller. Har ingen ro att sitta och smälta maten. Måste rusa till lektionen direkt. Sånt stressar mig enormt. Nu ska jag pallra mig iväg till matsalen och käka "chilifisk" som det stod på menyn. Kram på er!
Varit en intensiv dag idag. Vi pratade om vad hälsa är på förmiddagen. Vår lärare tog upp att vi inte ska kommentera vad andra äter eller inte äter. Att vi inte ska prata om vikt mm. Kändes skönt att hon sa det. Men trots detta så va det första jag fick höra på lunchen en kommentar om vad jag åt. Suck! Blir så trött! Men denna gång sa jag ifrån att jag inte ville prata om det. Skönt att kunna säga ifrån och sätta gränser. Klapp på axeln till mig 😊 På eftermiddagen hade vi estetisk verksamhet. Vårt fina alster ska hänga i matsalen. Blev riktigt nice faktiskt 😊
Nyss käkat middag i form av ris, kycklinggryta med curry och grönsaker. Så gott! Älskar maten här även om jag hade föredragit mer kryddor. Ligger på sängen och har en hel del ångest över min kropp nu. Känns som jag sitter alldeles för mycket om dagarna och att jag inte behöver äta så mycket som jag gör. Men är kanske bara sjuka tankar? Kanske behöver jag äta mer? Vet inte. Sen har det hänt en stor sak idag men det berättar jag mer om längre fram 😉