Hej på er! Här har ni en obeskrivligt trött Ida. Varit så där förlamande trött idag och några dagar tillbaka denna veckan. En trötthet som jag inte kan beskriva med endast ordet "trött". Det räcker inte till. Jag orkar inte ta mig för ett skit. Blir bara sittandes här i soffan timme ut och timme in. Orkar inte resa på mig. Finns så mycket jag behöver göra men inget blir av. Igår (över en månad efter att jag flyttade från skolan) bar jag in min stora resväska full av kläder och massa andra kassar med diverse saker i från bilen. Har inte orkat bry mig tidigare. Behöver tvätta allting men orkar inte boka tvättid och än mindre tvätta. Känner mig så fruktansvärt lat. Jag skulle kunna sova mig igenom hela dagarna. Så känns det. Går emot dumma tankar ang maten och äter mer. Sjukt jobbigt. Men vill framåt. Blir så frustrerad när jag inte orkar göra något bara. Min omgivning förstår inte min trötthet heller. Blir inte piggare av att vila eller ta en promenad. Inget hjälper. Känner mig likgiltig. Som att inget spelar någon roll. Får panik över att dagen snart gått och jag har bara suttit i soffan och gjort absolut ingenting. Får tankar som att jag måste ta vara på dagen. Ta vara på livet. Men jag orkar inget annat än att sitta här 😦
Godmorgon fina läsare! Tack för ert stöd och pepp och era avtryck ni lämnar här på min blogg. Ert stöd betyder faktiskt väldigt mycket för mig. På riktigt. Vill att ni ska veta det ❤ Önskar att jag kunde träffa er irl och ta en fika och bara tjöta och ha de trevligt :) Igår va jag i Skövde hos syrran och Otto. Älskar att umgås med Otto 😍 Han skrattar så han kiknar emellanåt men har även ett jävla humör och är väldigt envis... Kanske ligger i släkten haha! Igår åkte vi till Aspö som ligger i Skövde där de har massa djur och lekplats och café mm. Otto va lite för liten men ändå spännande att kolla på grisar och kossor. Men mest intressant va det att spana in andra barn 😀 Han red för första gången igår. På en trähäst med syrrans sällskap! Vi tog en promenad i de vackra omgivningarna och det va magiskt! Stilla sjö full av näckrosor, skogsdoft, barn som badade och ungdomar som grillade. Blev en fin dag.

25 juni 2017

Kör över äs!

Allmänt

Mina känslor går verkligen upp och ner. Är inne i en period där jag gråter lätt och känner oerhört mycket. Tror det till viss del beror på att jag utmanar mig mer och försöker bryta mönster som inte tar mig framåt. Har brutit invanda destruktiva mönster idag och det är så jävla jobbigt men finns ju ingen annan väg att gå. Det går ALDRIG att må bra så länge man lyder äs röst. Går inte att kompromissa. Äs måste bli överkörd! I eftermiddags va jag hos mamma på fika. Hade önskat rabarberpaj med vaniljsås så det hade hon bakat ❤ Så gott!!! Hade en mysig stund med henne och hundarna. Turbo och Cleo överföll mig när jag kom. Så mycket kärlek ❤ Älskar dom!