I naturen kan jag bara vara. Vara jag. Vara utan att prestera. I naturen hör jag hemma. Här mår jag bra. Andas in alla dofter och lyssna till ljudet av alla djur och vinden som susar i trädtopparna. Här kan jag tänka. Här mår jag som bäst! Var mår du som bäst? Var tänker du klart och var kan du finna ro? 
Igår var jag sjukt trött efter en dag i Vänersborg. Var första gången jag hade samtal med min terapeut där. Vi har en "comitment-fas" nu i början och sen är det tänkt att jag börjar med gruppterapi i slutet av september. Är väldigt orolig över gruppen då jag lätt påverkas av andras känslor och tankar. Men hoppas det kommer bli bra. Är väldigt nöjd med min terapeut iaf :) Eller jag vet ju egentligen inte hur det kommer kännas mellan oss när vi väl börjar jobba men just nu känns det bra. 
 
 
Ser fram emot terpin. Jag vill utvecklas. Lära mig nya saker. Hitta nya verktyg att använda. Bli starkare. Jobba bort tvång. Börja tycka om mig själv bättre. Sätta gränser. Med mera... 
 
Tar mycket energi att köra dit och hem två dagar i veckan dock. Blir typ 16 mil varje gång så 32 mil i veckan 😮 Blir jävligt dyrt med bensin. Det är detta som stressar mig mest! Ekonomin. Hur ska det gå ihop? 
Hembakt bröd med smör och massa ost!!!! 
Nu ska jag mysa ner mig framför Idol med levande ljus och kvällsmat. Ser ni på Idol eller har ni tröttnat på det? Jag ser mest för att Bagge är tillbaka i juryn 😉 älskar honom 😍

28 augusti 2017

Sensommarens skörd

Allmänt

Nu är det snart september. Sommaren gick fort. Känns knappt som det va nån "riktig" sommar, bara badat typ fyra gånger vilket är sjuukt lite för att vara mig! Men jag älskar verkligen september månad :) De kyliga morgnarna, daggen i gräset, dimman, spindelnäten som klättrar mellan trädgrenarna.
 
Sen är jag GALEN i alla äpplen som har sin högtid just nu. För att inte nämna plommon. Såå gott 😋 Har fyllt på fruktkorgen med sensommarens skörd nu. Gillar ni äpplen och plommon? Vad är det bästa med sensommaren tycker du?