Måndag den 21:a augusti. Idag börjar många skolan igen efter sommaren. Många har börjat jobba efter semestern. Vardagen är tillbaka. Flera teveprogram har premiär denna vecka. Jag tycker det är sååå skönt!!! Att alla lov och semestrar är över. Känner mig mindre ensam då på nåt sätt. Finns mer att kolla på på TV:n istället för massa repriser och dåliga filmer. Nej, jag har inte netflix eller nån appletv. Hur ser ni på att vardagen är tillbaka? Nu ska ju inte jag börja skola eller jobb men snart drar dbt:n och kören igång 😊 I morses när jag vaknade var det bara 10 grader ute.. Riktigt kyligt och det var dimmigt och dagg i gräset. Helt underbart 😃
 
Har precis slurpat i mig kaffe och ätit några goda bondkakor ☺ Fick buffé i fredags så har lusläst den och fått massa inspiration! Älskar den tidningen ☺ Får du hem Buffé? 
Ärligt så gör inte Ida så mycket. Hon har skrivit själv ganska ofta att hon mår dåligt. Princip nästan varje dag. Hon har varit sjuk måååånga år mer än mig. Och hur långt har hon kommit?
 
Ja ni, vad ska man säga om denna kommentar? Bryta ihop? Bli ledsen? Nej! Jag väljer att skratta 😂 För den är så osann den bara kan bli!! Haha, hon vet INGET om mig det märks tydligt. Hon skrev även att jag borde ta tag i mina problem. Det är ju precis det jag gör iom dbt:n. Att hon jämför sig med mig i antal år vi varit sjuka är bara sååå sjukt haha! Istället för att ta hand om sig själv och sina problem så börjar hon leta fel hos mig istället. Så tragiskt! Jaja, hon får skriva vad hon vill för jag vet att hon har fel. Jag har kommit sjukt långt och är stolt över mig själv ❤ 
 
Nu lägger jag den kommentaren i soporna och tänkte istället berätta att jag hade en jättefin dag/kväll/natt igår 😃 Bröllopet va sååå fint och min kusins klänning sååå vacker!!!
 
Trerätters middag i form av lax med friterad dill, såser, grönsaker mm till förrätt, hjortytterfilé med potatisfondant, portersås, svamp till huvudrätt och en vit chokladmousse med hjorton och crumble på till dessert. Vid tolv dukades kaffe och sex olika sorters tårtor fram och jag åt av ALLA haha! Sockerchock 😉 De lärde ut linedance under kvällen och alla 70 gästerna dansade loss på logen till countrymusik i takt. Såå himla kul 😃 Märker hur glad jag blir av dans. Ska kolla upp om det finns linedance här i stan 😃 Har ni testat att danasa det? Jag va hemma efter två i natt. Glad att jag orkade stanna så länge. Väl hemma blev det nattamat i form av ostmackor. Mums!
 
Så här såg jag ut igår ☺
Känner mig tom och ensam idag. Avslut med psykologen och hejdå till x som nu är i Kalmar. Dessutom har jag beslutat mig för att inte börja livslinjen på måndag. Det känns bara stressigt att gå halvtid och har ingen som kan hyra min lägenhet än så rent ekonomiskt går det inte heller. Ska ge dbt:n en ärlig chans samt börja sjunga i kör. Är rädd att känna mig utanför och inte passa in i dbt-gruppen. Rädd att påverkas negativt av andra som mår dåligt. Min psykolog sa igår till mig att jag har kommit väldigt långt och kommer förmodligen ligga "före" många andra i gruppen. Vet inte hur det kommer kännas. För många är dbt: n första terapin de går i medans jag har gått i terapi i över 10 år... Skulle även behöva göra rehabövningar på gym för att undvika mer värk i rygg, höft och knän. Det finns saker att sysselsätta mig med i höst med andra ord. 
 
 
Imorgon ska jag på bröllop! Bara varit på ett bröllop tidigare i mitt liv men va då barn så minns inget. Min kusin gifter sig. Skäms över att jag inte ser fram emot det 😦 Känns mest jobbigt. Men hoppas det blir kul när jag väl är där. Känns jobbigt för jag känner mig verkligen inte fin. Slitet hår och kan inte göra några frisyrer. Ingen av mina outfits jag har att välja mellan känns bra. Skor har jag ett par som är gamla men knappt använda för dom gör så satans ont. Kommer inte kunna gå i dom länge... Känner stress över allt detta. Behöver köpa ett halsband idag också. Vet inte hur länge jag kommer orka vara med imorgon. Det håller ju på till mitt i natten och jag samåker med mamma så vi måste åka hem samtidigt... Känner att jag är lite negativ. Beror nog på att jag är trött och lite nere. Inte sugen på fest alls. Men får göra det bästa av det :)