30 november 2017

December is coming

Allmänt

Imorgon är det 1:a december! Kan ni fatta det? Det kan inte jag. Tiden bara rusar iväg, snart är det jul och nyår och 2018. Vill gärna stanna tiden här. Älskar tiden INNAN jul mycket mer än själva julafton. Älskar att tända ljus, baka, mysa, pyssla och njuta. Julafton känns mest stressig för min del då vi åker typ 20 mil den dagen... Och det finns alltid förväntningar på jul, hur den ska vara och att man ska må bra och alla ska ha så trevligt. Det blir oftast trevligt men ibland mår man inte bra och då känns liksom inte det "okej" eftersom det är jul.
Jag ska verkligen försöka njuta av denna tiden före jul. Redan pyntat och lyssnat på massa julmusik. I helgen blir det ev julmarknad och såklart adventsfika :-) Dessutom börjar ju julkalendern på teven imorgon, hoppas verkligen den är bra!!! Ska ni gå upp på morgonen och se den? Jag ser den på kvällen eftersom jag är så satans trött på morgonen. Skulle inte sitta fel med risgrynsgröt i helgen heller. Så galet sugen på det!!!
Gokväll!
I eftermiddags slog illamåendet och yrseln till. Även tröttheten. Somnade förut och är fortfarande helt slut. Sitter i soffan och har precis ätit kvällsmat men mår så jävla illa :( Tror det beror på nedtrappningen. Känner igen symptomen... Blir helt yr och får en frånvarande känsla. Svettas. Usch! Vill bara bli av med medicinen och alla biverkningar NU! Vet att det tar tid. Rädd att jag kommer må skit över jul för enligt planen jag gjorde upp med läkaren så ska jag sluta helt med Fluoxetin den 20:e december. Vill inte må så här på jul. Då blir det inte kul alls :( Ska försöka se "bonde söker fru" innan jag somnar. Får se om jag lyckas.
Idag har syrran, mamma och jag varit på aqua vitalis i Skövde. Det är ett spa och äventyrsbad. Mamma fick det i födelsedagspresent av mig och syrran. Så vi har göttat oss i bubbelpooler, bastus, heta stenar, upplevelseduschar, varma och kalla pooler. Jag har åkt rutschkana men ingen annan vågade ;-) Jag har även hällt en hink med ISKALLT vatten över mig vilket ingen annan vågade heller haha! Jag kan tycka att det blir FÖR varmt med att sitta i en bastu för länge så behöver kyla ned mig emellanåt. Vi avslutade med att äta lunch inne på relaxen sittandes i badrock. Så mysigt, speciellt då det snöade ute. Jag tog en kycklingwrap med currydressing, riktigt god :-) Nu är jag hemma igen och är riktigt mör i kroppen. Har tänt ljus, satt på julmusik och sitter och fikar. Myyys!!!!
Jag är så stolt över mig själv. Har utmanat mig med att visa mig i bikini bland massa människor. Duschat naken bland folk och ätit på andra tider. Det gick bra. Möter man inte sina demoner så kommer man aldrig vidare. Och vidare SKA jag! JAG bestämmer över MITT liv! Inte nån jävla ätstörning. Orkar inte lägga mer tid på att tänka på hur min kropp ser ut. Visst skulle jag vilja vara "fit" och muskulös men till vilket pris? Vill inte fastna i tvång och en besatthet av att ha en platt mage. Rädd att aldrig kunna träna igen för risken är stor att det bara blir destruktivt. Men vem vet, kanske kommer jag dit en dag då jag inte bryr mig om hur min mage/lår ser ut? Skulle dock behöva träna för att slippa värk. För att bygga upp min svaga kropp jag raserat under så många år. Gäller att det sker på ett sunt sätt bara. Svårt med balans.