31 januari 2017

Ändrade planer

Allmänt

Hej på er! Hoppas ni mår bra idag :) Jag mår inte så himla bra. Min mage krånglar, mår jätteilla och har magkramp. Känns som jag ska spy men det kommer inget. Hatar den känslan! Fick ringa återbud till Korallen. Har iaf ätit nu (utmaning deluxe) och ska vila lite. Hoppas kunna köra till Färgelanda i eftermiddag och att illamåendet lättar. Nåt som är typiskt mig att gör, som jag ofta gör, är att tänka "fuck this, nu krossar jag äs", och sen äter jag massor och utmanar mig med jobbig mat. Allt på en gång. Efteråt mår jag superilla och ångrar att jag åt så mycket och så kommer ångesten. Att jag aldrig kan lära mig att jag inte mår bra av att frossa i "förbjuden" mat. Från värsta peppen går jag till värsta deppen. Men men.. allt eller inget. Sån är jag! Nu är det gjort o gäller att stå ut och acceptera läget. Stor kram!
Äntligen kom solen! Varit grått och dimmigt i flera dagar nu vilket verkligen påverkat mitt humör. Men idag har det känts som vår här i Lidköping :) Solsken, fågelkvitter och blommor som redan kikat upp ur jorden. Otroligt tidigt! Våren är på gång nu även om det säkert kommer bli mer snö innan dess. Längtar tills jag kan utnyttja min nybygda balkong i juni då jag flyttar hem igen. Ska verkligen använda den flitigt. Äta frukost ute så ofta jag kan, sola och plantera lite blommor och kanske tomater :) Längtar INTE tills skolan tar slut dock, mest ångest över det. Vad ska jag göra sen??
I eftermiddag har jag träffat mamma, syrran och Otto ❤ Mamma bjöd på fika som var morotskaka och jättegoda kardemummabullar! Åt av båda, mums 😀 Har jag sagt att jag älskar fika 😉 Otto va lugn en kvart typ, sen började han gallskrika så vi fick gå ut med honom. Oj va han har växt sedan sist. Det va ändå bara tre veckor sedan jag såg honom. Mycket sker på kort tid. Nu njuter jag av sista kvällen i min lägenhet. Ätit o nu blir det godis vid teven. Imorgon åker jag mot Uddevalla och Korallen för att sen köra vidare mot Färgelanda. Ha en skön kväll fina ni 😚
Gokväll! Varit en seg dag men ändå skönt att inte ha nåt planerat. Åt sen frukost och degade i soffan efter det. Orkade inte ta mig för nåt. Sms:at en hel del med min lärare idag vilket känts skönt. Vi kom fram till att jag ska vara hemma till och med tisdag då jag har läkartid i Uddevalla. Åker dit direkt hemifrån på tisdag och sedan vidare till skolan. Jag vill egentligen umgås med folk men när jag nu är hemma så kort tid så känner jag bara att jag vill vara ifred. Vill sova, dega och äta långa frukostar. Orkar inte va social med nån och det ger mig dåligt samvete. Att behöva säga nej till andra. Rädd dom inte ska fortsätta fråga om jag vill ses. Rädd att uppfattas som tråkig. Men jag vill och behöver bara få va hemma och göra ingenting just nu. Är så intensivt på skolan att jag är helt slut när jag landar hemma.
Har passat på att äta MASSA ost nu när jag varit hemma några dagar. I skolan får vi bara ost som smakar smör typ. Fattar inte hur man kan välja att äta ost som är mild och inte smakar något? Jag vill ha lagrade ostar! Så det känns att man äter ost liksom. Annars kan man lika gärna bara ha smör på mackan. Köpte iaf en SVINGOD ost igår som va billig 😀 Den va krämig och stark på samma gång. Har nästan ätit upp hela osten själv redan 😮 Tröttnar aldrig på ost som pålägg. Aldrig! Ostmackan är fan underskattad! Bästa pålägget ever! Håller ni med?