30 september 2016

Banan- och daimkaka

Allmänt

Har bakat banan- och daimkaka i eftermiddag. Hade så jävla tråkigt att jag va tvungen att hitta på nåt. Jag och Victor gick och handlade ingredienser sen blev det bak för min del! Bjöd mina sambos på kakan som blev väldigt uppskattad :) Tyckte själv den va svingod!!! Aldrig testat ha daim i banankaka men det va riktigt gött! Testa! Blivit mycket kakor idag men skit samma, är ju gott 😉

29 september 2016

Migrän och paj!

Allmänt

God eftermiddag! Hoppas ni har en bra torsdag. Själv tycker jag det känns som fredag. Har fortfarande inte bestämt om jag ska dra hem eller stanna här i helgen. De flesta drar hem men om jag är kvar så kanske vi ska på bio på lördag kväll. Den börjar dock alldeles för sent för min smak, 21.15, så får se om jag orkar haka på. Dessutom ligger jag med fruktansvärd migrän just nu. Känns som huvudet ska explodera! Har inte varit utanför dörren idag annat än till matsalen. Mår inte speciellt bra psykiskt heller då äs skriker att jag är lat och har gått upp massor i vikt. Ökat mina portioner en hel del nämligen. Till lunch idag serverades potatis- och purjolöksoppa, bröd, salladsbuffe och jordgubbspaj med vaniljsås. Såå himla gott ☺ JAG ville ha paj men äs skrek att jag skulle låta bli eftersom jag bara ligger i sängen hela dagen. Men jag gick emot och åt en bit ändå! Fuck äs!
Tjing!
Läkaren jag träffade igår va faktiskt bra! Hon va klok och vi hade samma åsikter kring det mesta faktiskt. Hon ansåg att det jag egentligen behöver är DBT men det är 1-2 års kö till det. Helt galet! Jag kan redan allt om kostscheman, bmi, mat mm. Vet hur jag bör äta. Inte där skon klämmer. Jag kan gå på Korallen så länge och se om det hjälper nåt men jag kommer inte bli frisk genom att gå där sa hon. Jag behöver annan hjälp. Hjälp som inte finns att få. Känns lagom kul att höra... Dessutom har dom inga psykologer på Korallen längre då alla valt att gå som hon uttryckte det. Jag ska gå på samtal och se hur det känns iaf. Kanske bättre än inget? Mitt blodtryck va lågt så därav yrsel och svimningskänslor. Hon ville sätta in Lamotrigin men nej det vill jag inte! Vill sluta med mediciner. Inte ha fler! Så mötet gav inte så mycket egentligen. Står på kö till DBT nu iaf. Ska ta massa blodprover och ha samtal en gång i veckan typ. Får se hur det känns med tiden. Nu måste jag rusa till lektionen. Puss!