Påskafton och jag har spenderat dagen med mamma och hundarna. Vi har ätit påskmat och fikat och tagit en promenad i solen. Jag hade tänkt att vi skulle sitta ute i solväggen och fika men fy satan va kallt det va. Nej, jag hatar att frysa så vi tog kaffet inne istället. Såg en kvinna i kjol och linne igår och jag höll på att tappa hakan 😲 Va för fan minus sex på morgonen...
Tror inte att jag är eller håller på att bli sjuk. Jag tror att allt beror på att jag slutat med medicinen. Va sju veckor sedan nu men endast en vecka sedan de försvann ur kroppen. Så kanske kommer en massa biverkningar nu? När de drivs ut ur kroppen liksom. En trötthet som inte går att beskriva, frusen, illamående, yrsel och massa tårar. Idag har det varit extremt. Har gråtit flera gånger av ingen anledning alls. Har känt att jag inte vill vara ensam så därför hängt hos mamma. Känner oftast att jag vill va ensam när jag mår dåligt men nu vill jag plötsligt inte va ensam alls. Känner mig så fruktansvärt ensam då.
Nu är jag iaf hemma och har ätit och sitter nu med godis och kollar på tv. Blir snart sängen för är sjukt trött. Hoppas ni haft en fin påskafton 😙 Kram!
Hej! Är ni taggade inför påsken? Eller firar ni inte alls kanske?
Ända sedan jag va barn har vi (vår lilla släkt) samlats hos mormor för att äta påskmat och umgås. Som barn var det en stor och mysig händelse för mig. Buffé, vi fick påskägg fyllda med godis, vi tände en stor eld ute på mormors tomt där vi smällde smällare och sköt raketer när mörkret föll. Numera är alla splittrade och har sina egna liv. Vissa bor i Stockholm och andra i Karlstad. Men vi är några som ska ses hos mormor annandag påsk iaf :) Tyvärr känns det som jag håller på att bli sjuk 😢 Är jättetrött, fryser och känner mig konstig i kroppen. Ligger nerbäddad och huttrar just nu. Så typiskt! Skulle på ppskmat hos mamma på lördag och sen ev hälsa på syrran och Otto i helgen. Varför ska jag alltid bli sjuk när något kul händer? Är ofta så. Varit sjuk andra påskar och julaftnar. Fått stanna hemma. Jag är inte den som bara är sjuk två tre dagar och sen mår bra. Nej minst en vecka får jag räkna med 😣 Låter kanske löjligt men hade verkligen sett fram emot att fira påsk. Önskar er en fin påsk oavsett vad ni ska hitta på 💛🐣🐥🐤
Senast idag fick jag höra att jag ser väldigt "pigg och fräsch" ut. Att jag ser ut att må bra rent fysiskt. Tänk vad ytan kan luras. Ytan säger verkligen INGENTING om insidan. Det är som med hus. De kan se vackra ut och ha en fin trädgård men bakom de välputsade väggarna kan det vara kaos. Men vem ser det?
Att få höra att jag ser frisk och fräsch ut fysiskt ska jag väl ta som en komplimang antar jag. Men det kan jag inte. Känns bara jobbigt att höra faktiskt. Känner ju att vikten har ökat vilket är bra men jag mår allt annat än bra. Min ångest är så stark att jag mår illa, är yr och det bränner bakom ögonlocken konstant. Måste be om något ångestdämpande imorgon när jag ska till psyk. Det va min terapeut som föreslog det från början för att jag inte skulle behöva ha det så jobbigt som jag har det nu. Ville inte ta medicin för har ju precis lyckats sluta med en. Men känner att detta är ohållbart. Min vardag präglas av ångest och jag är arg och irriterad vilket jag inte vill vara. Jag står inte ut. Blir alltid så här. Kroppen mår bättre men jag mår sämre. Så jävla orättvist! Nån som känner igen det?