Obeskrivligt trött idag. Trött i varenda muskel. Orkar knappt blogga ens. Värker i kroppen. Är väldigt mörkt inombords. Varför lever jag ens? Vad gör jag med livet? Dagarna går och jag kommer framåt men mår fortfarande sjukt dåligt psykiskt emellanåt. MÅSTE kunna hitta nåt meningsfullt att göra. Inne på att söka nån kurs på distans så jag har nåt att gå upp till. Nåt viktigt att göra. Även funderat på att skaffa en egen hund. Kollat på blocket på dansksvensk gårdshund och chihuahua. Vill ha fokus på annat än mig och mina problem. 
 
Idag har jag bara sovit och ätit. Halvsover i soffan hos mamma nu med Turbo i knäet. Vill bara gråta. Orkar inte med denna depression. Folk tycks tro att jag mår bra bara jag hittar på saker, går på krogen, reser eller umgås med andra. Men det botar inte min depression eller min borderline. Ibland är jag för trött för att orka träffa en enda själ. Ibland vill jag ligga i sängen och bara va. 
 
Vill bli pigg och glad och skratta igen. Finna lust. 
Nyss uppstigen. Längesen jag gick upp så sent. Kände liksom att jag inte hade nåt att gå upp till. Kan inte jobba och inte ta fotopromenader och inte busa med Turbo. Känner mig helt apatisk. Nedstämd. Värker i knät och höften. Blir så jävla ledsen! Ångesten är hög. Ska nog gå och lägga mig igen...
 
Va iaf i Skövde och firade mamma i förskott på morsdag igår. Fikade innan konserten med Zarakören på ett jättemysigt ställe. Åt en nötboll och en chokladpralin. Den va såå god. Smälte i munnen! Konserten va bra men hade jätteont i ryggen hela tiden. Få det när jag inte kan promenera. 
 
Hur handskas man med ångesten som kommer för att man är skadad och inte kan röra sig? Kan inte bara sitta här! 
 
Hemma från jobbet pga mitt jävla knä! Hatar det! Inte så bra att gå och stå mycket i dagsläget så sitter hemma med värmekudde på knät. Så rädd att dom inte vill ha kvar mig på jobbet eftersom jag inte jobbade förra helgen heller pga mina biverkningar av medicinen. Ska försöka få tag i en sjukgymnast i veckan. Kan inte ha det såhär. 
 
 
Haft hög ångest nu på morgonen och förmiddagen. Får smått panik när jag inte kan röra mig. I sånna stunder äs kommer fram ännu tydligare. Men jag går emot så gott jag kan. 
 
Ska snart iväg på en konsert med en kör i Skövde. Är min o syrrans morsdagpresent. Först ska vi äta/fika på ett trevligt ställe. Har precis ätit men får väl trycka ner lite till snart... 
 
En väldigt jobbig dag rent psykiskt idag. Usch! 
Kram!