15 juli 2018

Exploderar snart

Allmänt

Känns som jag ska explodera när som helst. Eller bryta ihop. TOTALT! Jag kämpar och försöker ta mig igenom dagarna med ett monster inom mig dygnet runt. Ett monster som trycker ner mig och tar ifrån mig allt ljus. Som ett destruktivt förhållande jag inte kan ta mig ur. Det inger en viss trygghet men mest är det ett enda långt helvete som aldrig tar slut. Monstret sover aldrig. Det hackar på mig KONSTANT! Jag står seriöst inte ut mer. Vill bara att jävulen ska försvinna ur mitt liv för gott. Men varje gång jag gör något som är BRA för mig får jag skit tillbaka. Med råge. Jag är helt slut. Tycker det är under all kritik att psykvården tar semester en månad och lämnar en där hän. Helt utan stöd. På något sätt borde en kunna få hjälp även under sommaren för det är faktiskt just då som många mår som sämst. Livet är riktigt tufft för mig nu. Vill bryta med ALLT men hur fan gör man? Små steg säger dom. Jag känner spontant att små steg inte är nåt för mig. Jag vill ta sjumilakliv på en gång. Lika bra liksom. Jag kan inte förändra lite bara. Det ger nästan mer ångest än att förändra allt. Hur gör ni när ni behöver förändringar i livet? Tar ni små steg eller går ni all in på en gång?
Hoppas ni tar hand om er och är snälla mot er själva. Jag jobbar på det. Blir så ledsen när jag tänker på alla dessa år jag misshandlat min kropp så till den grad att jag nästan dog och nu får leva med en massa men 😔 Ätstörningar är ingen lek. Det är en allvarlig sjukdom som kan leda till döden. Förstår de som tar livet av sig för att leva i ständig terror och mörker är ett helvete jag inte önskar min värsts fiende.
Vilken sommar vi har haft sedan i maj hörrni! Helt galet! MEN det är inte bara av godo. Många konsekvenser blir det av denna ihållande hetta och torka vilket jag tycker är otäckt. Jag är en person som verkligen brinner för vår miljö och klimat. Läste en gymnasieutbildning med inriktning på just miljö. Läst miljöpolitik och miljöjuridik mm. Läst om hur vårt sätt att leva här i västvärlden förstör för hela jorden. Mår så dåligt av alla utsläpp och köttkonsumtion som är den största boven i dramat. Att Donald Trump vägrar samarbeta för en bättre miljö gör mig SÅ förbannad!! Allt handlar om pengar och makt för honom. Vi behöver alla samarbeta för att vi ska kunna fortsätta leva här på jorden. Tänk på nästa generation! Det blir mer och mer naturkatastrofer som stormar, tsunamis, översvämningar, extrem hetta och torka. Haven är fulla av plast, regnskogar skövlas och djur utrotas. Allt pga oss! Mår illa av det! Nu behövs det regn och det mycket! Våra vattenreserver börjar sina, det är hög risk för bränder som kan utplåna stora arealer och tvinga folk att evakueras, djur dödas pga torkan och skörden är förstörd. Priser på mjölkprodukter kommer stiga, kanske får vi inga äpplen i höst, löven gulnar och faller av redan nu. Tänker du på miljön? Mår du dåligt över hur vi misshandlar vår egen planet? Eller är du en sån som inte tänker på sånt här? Lever i nuet och tänker att det löser sig? Att lilla du ändå inte kan påverka? Det kan du. Minsta lilla är bra. Gör vad DU kan för att dra ditt strå till stacken. Uppmana andra att göra det samma. Det är inte bara av godo som vi haft 30 grader och sol i typ tre månader. Jag hoppas regnet kommer snart. Det behövs!
Själv har jag legat vid sjön och lyssnat på musik för att stå ut i värmen som jag faktiskt inte mår bra av alls. Även badat med hundarna. De mår inte heller bra i hettan. Tänker även på alla gamlingar som har det tufft nu ❤ Ett gäng hade flyttat ut bord och stolar och satt och fikade och solade mitt i sjön 😅 Såg härligt ut!
Oj vilken dag aaså! Ångest från första stund jag slog upp ögonen. Sen blev det bara värre och värre. När jag satt och åt lunch så knackar det på dörren (asså stresspåslag delux), öppnade inte men det fortsatte knacka så gick och öppnade. Det va D som hälsade på och vi har inte setts sedan i december för han har varit ute på sjön och jobbat i ett halvår. Jättekul att träffa honom såklart men hann inte äta klart. När han gått en och en halv timme senare fick jag sätta mig och äta vidare. Då ringer mamma mitt i maten vilket också stressar mig. Slängde i mig maten o följde med henne till sjön en stund men kunde verkligen inte slappna av. Låg och grät på min handduk bland allt folk. Bryr mig inte om sånt alls längre. Låg även topless och kunde inte bry mig mindre. Hatar bh! Har alltid skämts över mina bröst för de är a-kupa, olika stora och med inåtvända bröstvårtor. Men nu orkar jag inte gömma dom längre. De ser ut som de gör liksom. Tog en fika med mamma på cafét vid badet innan vi for hem. Väldigt sen fika för mig vilket gav mig ännu mer ångest. Brukar inte fika halv sex. Men övar på att bryta mönster och rutiner.
Väl hemma åt jag och inväntade att klockan skulle slå åtta då jag tänkt gå ner till stadsträdgården och lyssna på Chris Kläfford som skulle uppträda. Älskar hans röst! Fatta besvikelsen när jag märker att konserten va slut åtta 😭 Den hade tydligen börjat sju. Där kom tårarna igen. Hann lyssna på hans sista låt. Så synd! Va galet mycket folk där. Blev så ledsen av att se alla glada människor som satt på filtar och skrattade och drack vin. Vill också!!!!! Så min dag har väl inte varit super förutom att jag fick träffa D. Kram på er ❤