I förrgår va vi och hälsade på en lärare som bor i Ljungskile. Så himla fint där! Hon hade havsutsikt från köket och underbar trädgård. Skulle vilja bo så :) Vi åt god mat som vi lagade ihop. Trerätters blev det. Riktigt gott :) Tyvärr blev jag sjuk efter den vistelsen så ligger nu med feber och halsont. Nu blir det chokladkaka och lets dance innan sängen lockar.

23 april 2017

Viktuppgång

Allmänt

Skulle aldrig vägt mig i morses. Det skapade bara mer ångest och jävliga tankar. Fan! Vikten va uppåt. Vet att det egentligen är något positivt men blir rädd för har inte ändrat kosten något och ändå gått upp såpass mycket. Känns jättejobbigt just nu!
Hej hopp! Hur står det till med er denna helg? Gör ni nåt speciellt? Jag befinner mig på skolan för det har varit öppet hus här idag. Lyssnat på seminarie med KRIS (kriminellas rätt i samhället), minglat och gjort reklam för livslinjen. Avslutade med god lunch och tårta. Är helt utslagen nu så sovit en timma. Nedan en bild på två ur KRIS. Mycket intressant att lyssna på.
Mitt mående är sådär. Är otroligt trött. Slutkörd. Min kropp mår inte bra. Gjorde en bentäthetsmätning igår och den visade att jag fortfarande har osteoporos i ryggen och osteopenin (graden mildrare än osteoporos) i höfterna. Visste att jag hade osteoporos men aldrig kul att se det svart på vitt igen... Jag behöver äta mycket kalk och D - vitamin samt belasta skelettet med promenader och styrketräning. Svårt när man har ett osunt förhållande till motion bara. På tisdag ska jag till vuxenpsyk i Vänersborg på bedömningssamtal om DBT. Ska även på bedömningssamtal i Falköping ang terapi över sommaren. Mycket flängande. Sen möhippa mitt i allt. Kommer va hemma från skolan en vecka typ för att hinna med allt. Har även ett inspirationsarbete som ska redovisas om tre veckor. Ingen aning vad jag ska prata om. Blir trött bara jag tänker på allt...
Händer fina saker också. Skrattar, hänger med fina människor, njuter av alla vitsippor, äter god mat mm. Tacksam för det ❤