29 mars 2017

Händer mycket

Allmänt

Tjoho!
Har ekat tomt här några dagar då det varit så mycket runt omkring mig att jag inte orkat blogga. Det har varit den mest omtumlande och känslosamma vecka sedan jag började här. Har gråtit och hulkat varje dag. Har känt alla känslor man kan känna på en och samma gång. Jag har funderat på att hoppa av linjen ena stunden för att i nästa verkligen stortrivas här. Har varit sjukt deprimerad men även skrattat! Har känt kärlek men även stor besvikelse. Det sköna i allt detta är att INGET handlar om min ätstörning. Jag är trött på att läsa bloggar om andra som är sjuka och andra som påstår sig vara friska men inte är det. Är trött på den världen. Jag funderar därför på att sluta blogga. Lämna allt som har med ätstörningar att göra. Vara mer här och nu och leva i den verkliga världen där riktiga vänner finns istället för bloggvänner som egentligen inte alls känner mig. Jag är verkligen inte min ätstörning och vill inte belysa den. Den ska inte få stå i centrum. Den ska inte få uppmärksamhet. Den ska utplånas! Har inte tagit ett beslut att sluta blogga än men tänker på det. Svårt att börja blogga om annat nu då folk alltid kommer fråga om min ätstörning. Den finns med mig fast jag vill inte fokusera på den mer. Gör bara det DU mår bra av. ❤
Det är för mycket nu. Skulle verkligen behöva lägga ALL tid på att må bättre och stärka mig själv istället för att krångla med en idiot till hyresgäst. Detta tar så oerhört mycket energi från mig. Orkar inte ringa runt till kronofogden eller anlita nån advokat. Har inte den orken. Jag har nog gråtit nästan varje dag de senaste två veckorna för allt har varit så jobbigt. Hänt saker jag inte kunnat skriva om här också. Saker som gjort mig väldigt ledsen och nedstämd. Känner mig väldigt ensam just nu. Ensam och vilsen och rädd. Känner mig inte hemma någonstans och har ingen lust att göra någonting. Känt mig deprimerad ett tag vilket skrämmer mig. Kan det bero på medicinen eller är det för allt annat som hänt i mitt liv? Att känna så mycket hela tiden tar mycket kraft. Känner bara att jag vill ligga i sängen och inte göra nåt och den känslan vill jag inte ha! Vet inte hur jag ska ta mig ur detta?

26 mars 2017

En hemsk helg!

Allmänt

Hej!
Ni som följer mig vet att jag haft det tufft med nedtrappningen av medicinen, influensan, relationer mm. Åkte hem till Lidköping i helgen för att bara varva ned och ha det gött i vårsolen. Ladda batterierna liksom. Men tji fick jag! Är helt slut av ångest, stress, oro och tårar just nu. Fick reda på att min hyresgäst fått flera klagomål på sig sedan hon flyttade in i februari. Hon har lovat att bättra sig men det utan resultat. Hon och hennes kille röker inomhus och på balkongen och i trapphuset tydligen. Detta trots att hon lovat att vara rökfri. Åkte dit igår för att hämta min cykel och av en slump ser jag en kille på min balkong ståendes och röker. Med dörren öppen. Jag blev så FRUKTANSVÄRT ARG att jag stampade upp för trapporna och tänkte skälla ut honom (min hyresgästs kille). Hälsade först på min granne som även sitter i styrelsen i föreningen och hörde vad hon hade att berätta om henne. Inga bra saker kan jag lova. Jag fick rådet att vräka henne. Ringde på dörren tusen gånger utan att nån öppnade så till slut kände jag på dörrhandtaget och det va öppet så jag klev in. VILKEN CHOCK! Kände inte igen min lya alls 😢 Såg ut som en knarkarkvart! Dessutom stank det rök. Jag bröt ihop och började storgråta. I sängen låg hon och undrade vad som pågick. Jag skällde ut henne och sa att hon måste flytta ut snarast möjligt! Sa även att hon måste ersätta mig för en ny soffa. Jag tål inte röklukt o sånt fastnar lätt i textilier och väggar mm. Jag va sååå arg på henne! Hennes kille hade hunnit dra tyvärr. Grät och grät. Min fina lägenhet va förstörd. Dessutom har hon inga pengar till hyran. Hon ska ha städat o packat ihop allt imorgon men tvivlar på att hon gjort det. Jag står nu med en rökskadad lägenhet som är skitig till tusen och som jag inte får in nån hyra för kommande 2 månader. Jag är så obeskrivligt ledsen. Kan inte stå med dubbla hyror. Både lägenheten och internatet. Vet inte hur jag ska göra? Mår så dåligt över detta. Kan inte sova el koppla av. Kan inte tänka på skolan. Har en stor klump i bröstet. Orkar inte mer!