31 juli 2015

en stund hos mig

Allmänt

Det åskar och blixtrar som bara den ute just nu. Kolsvart himmel och ösregn. Dessa stunder älskar jag att sitta inne och kura. Njuter då. Känner mig omfamnad på nåt sätt. Lugn. Har tänt ljus och äter choklad och läser bok. Väldigt lite ångest vilket är otroligt skönt. Njuter av denna lilla stund.
Sov länge idag. Nyss ätit frukost. Får egentligen dåligt samvete över att sova bort halva dan men va fan ska jag göra istället liksom? Sitta och glo? Det är för övrigt det enda jag gjort sen jag åt frukost. Suttit och stirrat ut genom fönstret. Grått ute idag med. Vilken jävla pissommar!! Har laddat ner Zara Larssons sommarprat så tänkte lyssna på det nu. Kram på er!
Morrn! Igår mådde jag pyton. Drabbades av nån matförgiftning troligtvis. Kass i magen och illamående hela dagen. Sovit 12 timmar i natt. Helt slut fortfarande. Annars då? Jo, jag försöker hitta min mening med livet. Försöker njuta av småsaker i vardagen. Vara glad över det lilla. Är tacksam över att jag har en egen liten etta, tacksam att jag har Turbo och tacksam över att jag bor i Sverige. Tacksam för att jag har mamma. Vi glömmer lätt bort det vi faktiskt HAR och tänker mer på det vi INTE har. Självklart skulle jag vilja ha bättre ekonomi, bo lite större med balkong mm. Men nu går inte det och då får jag acceptera läget och göra det bästa av det. Allt hänger egentligen på min ork. Eller rättare sagt brist på ork. Hade jag bara orkat så kunde jag ju börja jobba lite eller läsa nån kurs eller börja sjunga i kör eller dejta. Men jag har noll ork. Hoppas innerligt att att energin kommer tillbaka nån gång. Annars blir jag galen! Kan inte leva så här. Bara se fram emot att sova. Fy fan! Sååå deprimerande. Ingen hjälp får jag heller. Vad behövs för att bli fri från utmattning och depression?
Några foton från veckans regnväder...