Har gått emot mina tvång idag. Utmanat mig. Skitjobbigt är det men kan och framförallt VILL inte leva så här. Då krävs förändringar. Medveten om det. Är så förbannat svårt utan något som helst stöd bara. Men försöker tänka att jag gör detta för Idas skull. För att jag nån gång ska kunna må bättre. När man är i förändringaprocessen mår man verkligen inte bättre. Tvärtom. Men det är då man måste hålla i. Stå ut. Inte backa. Fortsätta framåt och tänka att det kommer bli bättre en dag. För utomstående ses mina förändringar som små kanske men för mig är dom stora och jobbiga.
Mår inget vidare. Livet känns som att jag går i motsatt riktning som en rulltrappa rullar. Jag går och går. Kämpar och kämpar. Men kommer aldrig upp ändå. Så fort jag slappnar av och slutar kämpa så åker jag ned till botten igen. Livet med äs är så. En ständig kamp. En får aldrig vila från den. För när en inte orkar kämpa längre så drar äs ner en och man får börja om från början igen. Gäller att kämpa på tills man kommit upp. Då kan man vila lite. Saknar ett liv värt att vakna upp till. Saknar att skratta tillsammans med andra. Saknar att ha något planerat en helg. Saknar att kunna ringa till mamma och berätta saker jag varit med om. Saknar någon som älskar mig och som jag älskar tillbaka. Saknar att ha energi. Ska lägga mig i solen lite nu. Kram på er!
Solen lyser men vinden är hård. Känner inte för att gå ut och sola. Får ofta dåligt samvete av att sitta inne när solen lyser för då ska man ju "passa på" att vara ute. Men ärligt talat orkar jag inte med den pressen på mig själv längre. Vill jag sitta inne trots att solen skiner så ska jag göra det. Punkt! Har fruktansvärt ont i ryggen idag så inte så lämpligt att ligga på gräsmattan känner jag. Nästa vecka ska jag röntga ryggen. Får se om det visar något. Jävligt jobbigt att alltid ha ont i ryggen.
Igår var jag hos mamma på fika. Jag hade köpt rosor, en lott och choklad. Hon bjöd på jordgubbar, vaniljglass och så toppade vi med chokladen jag köpt. Riktigt smarrigt :) Årets första jordgubbar för mig och dom smakade faktiskt ganska mycket för att vara så tidigt. Men går ju inte att jämföra med våra svenska gubbar såklart. Va hos mamma hela eftermiddagen och umgicks med mina älsklingar Turbo och Cleo ❤ Cleo kan inte vara stilla en sekund haha! Här nedan släpper hon loss på en balett i trädgården 😂
Är så brutalt stressad nu. Mår verkligen inte bra av att känna stress. Jag blir arg, irriterad, lätt till tårar, ångest mm. Allt började med min granne som tjatar ang balkongen. Här om dagen ringde en annan granne till mig och sa att han va intresserad av att köpa min lägenhet! Öhh... VA?! Jag ska inte sälja sa jag. Då hade min tjatiga granne tydligen sagt till honom att jag skulle sälja! Fattar ingenting. Vill hon bli av med mig eller vad? Så jävla less på henne. Skrev till henne att jag inte ska flytta varpå hon ringer tusen gånger och skriver massa sms att jag ska ringa upp henne trots att jag skrev att jag inte är tillgänglig på telefon. Vill hon nåt får hon mejla. Men det tycks inte gå in... Orkar 7med henne. Börjar man prata med henne så håller hon på o timmar. Så stressande. Går tom omvägar in för att inte möta henne i trappuppgången. Detta stressar mig!
Sen idag vill plötsligt två killar träffa mig vilket jag inte hinner för ska till mamma på morsdag nu. Stressande att inte hinna med allt. Får panik av alla sms, chattmeddelanden mm så jag bara stänger av. Ska måla lite nu för att komma mer i varv. Antar att killarna blir stötta när jag inte vill ses. Men jag orkar inte stressa. Är väl ego :/