Tänker bara på scenen när Ove i Solsidan kommer med mandelkubb till "Felix" (va heter han i serien?) 😂 Jag älskar mandelkubb och förknippar det med sommar och barndom 😍 Farmor bjöd alltid på hembakta mandelkubbar när vi var i deras husvagn på campingen om somrarna som barn. Så nostalgiskt! Tänk va mycket minnen och känslor ett bakverk eller doft kan skapa. Har ni någon maträtt/fika som tar er tillbaka till barndomen? Jag slängde ihop en plåt med kubbar i eftermiddags. Bra att ha när en ska till stranden eller fika hemma för den delen 😋
Ikväll mår jag inte så bra. Gör jag sällan iof. Känner bara så starkt att jag saknar någon (kärlek), saknar vänner, saknar en mening med att vandra på denna jord. Behöver skapa mig en mening. För hur mörkt blir inte livet annars? Känner att jag VILL men att jag behöver lite mer stöd. Blir frustrerad på mig själv. Det hade varit lättare om jag haft vänner att umgås med i min "recovery". Hade kunnat ha lite kul på vägen. Några att käka middagar med, fika med, ta en promenad med. Någon/några att ta mig ut med. För det är inte lätt att ta sig ut när en är ensam. Vill gå på konserter och käka middag på restaurang men inte ensam! Jag behöver ta mig ut men blir fan ännu mer nere av att tex gå ut och äta ensam (lunch är ok men inte middag). Att se alla andra gäng eller par gör att jag känner mig ÄNNU mer ensam och utanför. Som en udda filur. Hatar denna ofrivilliga ensamhet!
Tänk vad naturen kan göra underverk för ens humör. Jag älskar att va ute i naturen. Önskar ibland att jag bodde längre norrut för gillar naturen med fjäll och tjärnar. Saknar Örnsköldsvik (bott där ett år). Älskar att vandra, paddla, cykla, grilla ute eller bara ha picknick. Igår packade jag och mamma väskan och drog till sjön för att äta lunch, sola, bada och fika. Va så mysigt 😍 Jättestora vågor badade vi i och njöt av mammas hemgjorda skånepepparkakor med ost 😊 Allt smakar så mycket godare utomhus tycker jag. Undrar varför det är så?
Hoppas ni har en fin fredag. Själv sitter jag ensam hemma och äter godis. Trist men försöker att inte fastna i negativa tankar. Stor kram!
Gårdagen spenderades i Trollhättan. Va typ årets varmaste dag och jag satt i en bil och på ett varmt kontor hos min gynekolog. Men ärligt talat så gjorde det inget. 30 grader är FÖR varmt för mig (och kom inte och säg att jag klagar nu för jag mår inte bra av sån värme, alla är vi olika och det är okej att inte gilla sån hetta). Mötet med gynekologen gick ganska fort så jag och mamma som också va med (inte till gyn såklart 😁) passade på att gå i lite affärer och fika på strandgatan vid kanalen. Så härligt att sitta där och titta på båtar som seglade förbi, prata och njuta av gott fika 😊 Jag tog en chokladboll och mamma en snickerskaka som jag åt upp halva av 😉 Så fin kaffekopp med motiv av Carolina Gynning! Älskar hennes konst!
Mötet blev peppande för mig även om det va jobbigt. Fick en spark i baken. En känsla av att "nu jäklar ska jag kämpa" 💪 Får den känslan emellanåt och då ger jag ALLT för att sedan några dagar senare falla tillbaka i gamla spår igen. Hur behåller en motivationen? Hur gör en för att inte ramla tillbaka i gamla mönster efter ett tag igen? Jag kämpar verkligen nu för min kropp mår inte bra och mitt psyke är allt annat än stabilt. Min livsstil är ohållbar på flera sätt. Jag är utmattad både fysiskt och psykiskt. På vägen hem lyssnade vi på fotbollen i radion och WOW!!! Fattar inte att vi slog Mexiko 😲😃 Så grymt!!!! Nu håller vi tummarna för att vi slår Schweiz på tisdag 😊