29 februari 2016

shoppingbegär!!!

Allmänt

Skulle verkligen behöva och vilja skaffa en ny garderob. Asså kläder, inte själva garderoben ;) Mår bra av nya kläder, nymålade naglar, nyslingat hår osv. Men allt kostar ju så jävla mycket :( Hade jag haft en högre inkomst hade jag lagt mer pengar på kläder, smink och mat! Fatta vilken lycka att kunna fika/äta ute när man vill, att kunna köpa de kläder man vill utan att behöva titta på endast "70% på rean stället", att kunna förlänga fransarna och köpa fina nagellack. Eller att kunna gå bananas i mataffären och ta precis det man vill. Den dyra osten och alla nötter och ekologiska varor. Dreams! Tills dess blir det mat med prisnedsättning på och reakläder. Skulle gärna vija ha ett par hängslebyxor i vår. Såå snyggt!! Tycker ni om det? Spana in liksom :)

29 februari 2016

Varför lever jag?

Allmänt

Jag mår verkligen inte bra. Vet inte vad jag ska ta mig till? Vill inte leva såhär. Är så ledsen inombords. Riktigt deprimerad. Blir rädd. Rädd att jag aldrig kommer må bättre. Rädd att leva ensam resten av livet. Rädd att inte orka fortsätta leva isf. Ser ingen mening med någinting. Varför föddes jag? För att kämpa mig igenom livet för att sen dö? Jag vill ha kul och må bra och njuta medans jag kan. Men det går inte. Kan inte bestämma mig för att nu ska jag ha kul och njuta av livet. För jag har inget att njuta av. Har inget kul att hitta på. Vill gärna gå på konserter, shower, musikaler mm. Men inte ensam. Ingen behöver mig och ingen saknar mig. Jag bara vandrar runt på jorden utan mening. It sucks!

28 februari 2016

Im stuck!

Allmänt

Lördag. Somnade innan tio igår. Inte för att jag va speciellt trött utan mer för att jag mådde dåligt. Jag är verkligen i nån slags kris. Alla andras liv tycks ordna upp sig. Många bekanta är gravida eller har nyss fått barn. Folk är färdigutbildade och skaffar jobb. Jag har ingen utbildning ens. Orkar inte plugga heller. Vad fan kommer det bli av mig? Vill inte vara en sjukpensionär och ensam resten av livet. Får verkligen panik av tanken. Skulle vilja läsa nåt och ev få jobba på 25 %. Men inte många sånna jobb tillgängliga direkt... Inte i den här lilla staden iaf. Att flytta går inte pga ekonomin. Inte till en större stad iaf. Där jobben finns. Känner mig fast här. Livet passerar medan jag väntar på bättre tider typ. Bättre tider kommer inte. Bättre tider SKAPAR man själv. Vet bara inte hur jag ska göra? Fått en tid till psyk i mitten på mars. Ska träffa nån sköterska. Vet inte vad det handlar om. Psyk har aldrig hjälpt förut så har inga förväntningar. Är så ledsen över hur mitt liv blivit. Jag kan ändra det men vet inte hur? Kramar!