Som om det inte vore nog med motgångar för mig. Drabbas av ännu en. Skulle iväg och handla mat och ta ut pengar till kiropraktorn jag ska till imorgon då jag loggar in på mitt konto och ser att jag bara har 100 kr kvar. Får en chock för när jag kollade häromdagen så hade jag 900 kr och jag har inte handlat något på dessa dagar. Ser att det står "skyddat belopp" och en summa på 800 kr. Började ana oråd och frågade mamma vad det kunde vara. Hon tyckte jag skulle ringa mobilbanken eller va det heter och fråga så jag gjorde det med ett högt ångestpåslag. Sånt där stressar mig ENORMT! Grät när jag kom fram så mamma fick fylla i mina meningar. Kvinnan vi talade med sa då att någon tagit ut 800 kr från mitt konto. Då bröt jag ihop totalt. Föll ner på golvet och bara skrek! Mitt konto hade blivit kapat. Hon spärrade kortet direkt och beställde ett nytt som kommer inom fem dagar. FY FAN!! Jag orkar inte mer skit! Får panikångest av detta. 800 kr är GALET mycket pengar för mig. Har inte råd att gå till kiropraktorn nu. Fick låna lite pengar av mamma för att kunna köpa lite kvällsmat ❤ Jag kan inte hantera sånt här. Hur fan kan nån göra nåt sånt som att ta pengar från en annan människa? 800 kr för en löntagare är en piss i Missisippi men inte för mig. Så rädd att det ska hända igen. Kommer fan aldrig våga handla online mer. Gör ni det? Har nån varit med om liknande? Är heeelt slut nu...
Camilla

Åh nej vännen :( hur mycket jävulskap ska du stå ut med. Hoppas verkligen att du får tillbaka dina 800 för det är väldigt mycket pengar. Kramar ❤️

Svar: Ja det undrar jag med... Kram ❤
Ida

Anna

Stackare! Men kan du inte få tillbaka pengarna? Har hört att man kan få det på sin försäkring lr nåt... du kan ju googla o kolla iaf:)

Svar: Vet inte. Inte orkat ta tag i allt. Så mycket annat med min hälsa som tar min energi nu.
Ida

Anonym

Får jag lov att ge dig en present nu till midsommar? Eller hur upplever du det? Skulle det kännas jobbigt?

Svar: Vet inte vem du är men självklart får du det 🌼 Så fin tanke av dig ❤
Ida

Nathalie

Men stackare :( Fy fan vilken jävla otur och människor är så elaka!! Jag hoppas du får tillbaka pengarna <3 Kraam

Svar: Ja det är fruktansvärt hur nån kan göra så! 😠😢 Tack snälla, hoppas jag med... ❤
Ida

Shazi

fint inlägg

Svar: Öh?
Ida

LIL' BABUSTYLE - Here's my story

Usch nej vad hemskt! Förstår att det är mycket pengar. Jag lever själv på existensminimum och hade aldrig klarat mig om det där hände mig. Jag hoppas du klarar dig fina du! Skulle gärna hjälpt dig om jag kunnat! Vet hur viktigt sånt där är!

Svar: Åh tack fina du! Det är så jävla typiskt att det ska hända nån som har dålig ekonomi 😔 Är såå mycket pengar!
Ida

Maria

Fy vad tråkigt! Jag hoppas verkligen att du kan få tillbaka dessa pengar för 800 kr det är mycket pengar. De som sysslar med sånt där de skulle buntas ihop och skickas nånstans där de fick lära sig vad som är rätt och fel. Hoppas det löser sig för dig och hade jag kunnat hjälpa så hade jag gjort det.
Stor KRAM

Svar: Ja jävla idioter som gör så!!! Blir så arg och ledsen 😠😔 Tack för omtanken 🌼🏵
Ida

Johanna Ahlsten

Mitt kort blev skimmat en gång och då ersatte banken (efter en liten utredning typ, jag fick bevisa att jag inte varit i Italien där mitt kortnummer använts) mig med hela beloppet (var typ 1500:-) Kommer precis ihåg den obehagliga känslan av att någon stulit från en på det sättet, hu. Håller tummarna för att det löser sig snabbt, förstår att du behöver pengarna. Kram

Svar: Usch!! Så vidrigt gjort! Hoppas få pengarna tillbaka men inte orkat ta tag i allt när jag mår så dåligt som jag gör nu. Är svag i HELA kroppen, yr och trött. Stor kram ❤
Ida

Maria

Nej vad hemskt för dig!! Jag har som tur var ännu inte varit med om nåt liknande och jag hoppas jag klarar mig. Har ju själv lite pengar då jag har sjukersättning och vet ju vad - 800 skulle svida rejält i plånboken.
Hoppas att du kanske på nåt vis kan få dom tillbaka.
All styrka till dig <3

Svar: Ja 800 är mycket pengar för oss. Hoppas få tillbaka dom. Kram <3
Ida

Emma Engström

Alltså hur kan människor göra såhär!? Fy vad hemskt, vilken tur att du har din mamma! <3 Ta hand om dig vännen!

Svar: Fattar inte jag heller? Idioter!! Ja det är jag tacksam över <3 Kram
Ida

Linda

Fy så hemskt, ring dig bank och gö en reklamation, säg vad som hänt och polisanäl det. Då kanske du går tillbaka pengarna. Jag fick det då samma hände mig för. Hoppas det ordnar sig för dig. Kram.

Svar: Ja jag får försöka fixa det. Kram
Ida

Anonym

Även om man har lön så är det inte ”en piss i Mississippi”. Pengar är pengar.

Svar: Absolut men det är värre för de som lever på existensminimum än för de som har jobb och får lön. 800 kr är betydligt "mer" pengar för mig än för min syster tex. Så jag menade.
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress