13 april 2018

Bikinin invigd

Allmänt

Vilket väder vi har hörrni 😎 Invigde min bikini idag! Låg på balkongen och halvsov i solstolen i en och en halv timme 😃 Underbart! Har ni haft fint väder? I veckan ska det bli 21 grader här 😲 Jag hänger verkligen inte med i svängarna nu. Va nyss minusgrader och dunjacka som gällde. Klär mig på tok för varm när jag går ut för fattar inte att våren är här nu. Ser folk i shorts och t-shirt liksom. Haha så sjukt att det är lika ovant och underbart med våren varje år 😂 Blir lika glad av att se den första blåsippan varje år. Men våren är senare än vanligt. Förra året vid denna tid så blommade körsbärsträden i Stockholm. De kommer snart slå ut 🌸🌸
Tiden går fort. Otto växer och utvecklas för varje gång jag träffar honom. Märks så tydligt att tiden går när en har barn i sin omgivning. Tidsångest deluxe! Visst tar jag mig framåt men är sååå stressad över att tiden går så fort och att jag inte lever det liv jag vill. Men allt tar tid och gäller ha tålamod vilket jag inte har haha!
Cykelstyre

Visst är det kul med egna barn..

Svar: Va?
Ida

Allt oviktigt

Varmare har det blivit på dagarna men på nätterna är det minus. Skönt är det att se hur snön sakta sjunker ihop även om det nog är runt 70cm kvar på de flesta ställen.
Du får försöka tänka att du inte ens har levt halva ditt liv än och att du kommer hinna med det du önskar

Svar: Oj, 70 cm! Här är det barmark äntligen :-) Allt grus är borta :-) Nja jag har inte så många år på mig att skaffa barn tex som är en dröm hos mig.
Ida

Maria

Så härliga och fina bilder <3 Ja, det är på de små man märker att tiden går, och den går så väldans fort :)

Svar: Tack 😍 Ja tiden går alldeles fööör fort...
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress