Gokväll! Burr va kallt det varit idag! Frost och minusgrader ute i morses och grannen skrapade rutorna på bilen. Snart vinter ju 😮 Men solen har lyst och det har varit helt underbart 😊 Jag fortsätter framåt. Fokuserar på framtiden och hoppas att den blir ljus. Allt i livet kan vi inte påverka men jag ska iaf påverka det jag kan just nu. Är sjukt jobbigt men jag är envis.
Varit i Vänersborg idag. Äntligen fått ett datum då gruppen börjar. 29:e november tror jag det va. Ska bli skönt att komma igång på riktigt. Efter samtalet gick jag och åt och innan jag for hem tog jag en promenad i det underbara vädret. Hittade en stig som jag följde och hamnade i ett naturreservat som va såå vackert!! Det har varit en bra dag om än kämpig. Men skam den som ger sig!
CykelStyre

Din framtid BLIR ljus, det vet jag!
Jag har sett det. Kan inte beskriva så mycket, men det kommer att bli så.
Magiskt fina bilder. Du är såååååå duktig på att se motiven och ta fina bilder!
Hoppas du får en fin helg. Kram! :-)

Svar: Åh fina Pär! Tack!! Önskar jag kunde tro på det. Många har sagt så förr men det har aldrig stämt. Jag hoppas såklart att min framtid blir ljus. Tack för dina fina komplimanger. Har inte redigerat bilderna nåt så de är helt naturliga. Kan bli finare om jag skulle redigerat dom. Kram :-)
Ida

Amanda Niclasson

Superhärliga bilder!

Svar: Åh tack :-)
Ida

Nathalie

Du är SÅ bra Ida och du är så otroligt duktig på att fota! Du fångar verkligen känslor! Älskar det! Fortsätt kämpa, jag vet att du klarar det ❤️

Svar: Tack så jättemycket för ditt stöd ❤ Betyder mycket! Vill förmedla känslor med mina foton så blir glad om jag lyckas 😊 Massa kramar
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress