Igår va jag på Ottos 1 årskalas 😃 Vi va ca 15-18 personer hemma hos syrran. Så kul att träffa släkten på syrrans killes sida. Det serverades supergod buffé med olika sorters grillat kött, kyckling och korv, pastasallad, pajer, såser, bröd med ost, melon och annat gott.
 
Men höjdpunkten var ändå när tårtan åkte fram! Så otroligt fin och med Ottos favoriter "babblarna" på 😍 Va riktigt synd att skära i den...
 
 
Hade en väldigt trevlig stund och knöt nya kontakter bla med en tjej som bor på Åland med sin kille. Fick hälsa på dom om jag ville vilket vore såå kul 😃 Åland verkar ha en underbar natur att bjuda på plus att jag är intresserad av Ålands folkhögskola som har en utbildning i foto och vildmark. Har nån av er varit på Åland? Vad tyckte ni isf? 
 
Caroline

Så mycket god mat och fin tårta. :)

Svar: Ja allt va jättegott!
Ida

Ninna

Har varit i Åland, det är fint ställe speciellt torget och husen samt människorna vänliga. Ingen turistställe, rekommenderar med svenska klarar man sig även om den hör till Finland. Hamnen och naturen är viktiga för ålänningarna. Fin fest ni hade och supersnygg kaka. Vem gjort? Fint att du fick nya kontakter. Välkommen till Finland!

Svar: Min systers jobbarkompis gjorde tårtan. Hoppas jag kommer iväg till Åland nån gång.
Ida

elin

Kul med kalas!<3

Svar: Ja verkligen 😃
Ida

Meg

Vad kul det lät! Och vilken charmig tårta :)

Svar: Det va trevligt och gott ☺
Ida

Jennifer

Men vilken söt tårta :D

Svar: Ja eller hur 😃
Ida

Netti Starby

Så mysigt med kalas och vilken fin tårta! :-D Kramis

Svar: Ja det va ett fint kalas! Och ännu finare tårta 😃
Ida

Linda

Åh så fin tårtan var!!

Svar: Ja den va såå fin!!!
Ida

Amanda

Å vad mysigt med kalas<3

Svar: Ja verkligen mysigt 😃
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress