I naturen kan jag bara vara. Vara jag. Vara utan att prestera. I naturen hör jag hemma. Här mår jag bra. Andas in alla dofter och lyssna till ljudet av alla djur och vinden som susar i trädtopparna. Här kan jag tänka. Här mår jag som bäst! Var mår du som bäst? Var tänker du klart och var kan du finna ro? 
Ninna

Naturen i all ära, vi i Norden får vara tacksamma över det. Rent, lugnt och orört. Mår bra av många saker naturen är en. Min Elis kanin, hobbyn och saker som ger mig energi och lycka. håller tacksamhetsdagbok varje dag. Alltid hittas det något positivt. Vad är du tacksam över?

Svar: Tacksamhet är viktigt. Jag är tacksam över att jag har en egen lägenhet, att jag bor i Sverige och slipper krig. Tacksam över att solen skiner idag.
Ida

Bella

Åh vilka härliga bilder! Vi har otroligt fin natur här även om jag själv inte är någon naturmänniska faktiskt. Hm, jag finner ro i storstäder med mycket folk (tro det eller ej) och när jag cyklar. Komiskt nog, om du sett vad som hände idag haha. Fast jag gillar fortfarande att cykla ;-)

Svar: Alla är vi olika. Jag blir mest stressad i stora folksamlingar. Fy fan vilken tur du hade. Kunde gått riktigt illa...
Ida

Camilla

Jag finner precis som du ro och ett lugn i skogen. Det är läkande att vara där. Tystnaden, lugnet och alla dofter. Tror att det är viktigt att man har en plats att gå till där man finner ro.
Kram!

Svar: Ja det är oerhört viktigt. Så skönt i skogen 😊
Ida

Cecilia

Ååå vad fina bilder :)

Svar: Tusen tack 😍
Ida

Mia

Jättevackra bilder Ida, du är fantastisk på att fotografera! Jag trivs bäst vid havet bland klipporna! Kramar Mia

Svar: Åh tack så mycket! Ja hav och klippor är underbart!
Ida

Linda

Naturen är bra vacker!!

Svar: Ja verkligen 😊
Ida

Amanda

Så underbara bilder!!<3

Svar: Tusen tack :)
Ida

Felicia

ååh vilka fina bilder

Svar: Tack snälla!
Ida

Josäfin Andersson

härliga bilder :D

Svar: Tack snälla 😊
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress