Årets sista dag. Eller en helt vanlig måndag (fast helgdag). Jag är redan less på alla som skriver om att de ska börja träna, äta bättre och gå ned alla kilon de lagt på sig under julen. Suck! Men men, det är deras val och jag orkar inte bry mig. Önskar bara att jag slapp få det upptryckt i ansiktet. Allt sitter i huvudet. Det sitter inte i vilket datum det är. En kan ju bestämma sig för att ändra sina vanor vilken dag som helst på året. Allt måste inte ske just på nyårsafton. Jag har mål och drömmar men inte för att det är nytt år imorgon. Jag blir inte en ny person för att vi byter ut en åtta mot en nia. Tänker inte skriva vad jag har för mål för här för kommer bara bli besviken om det inte blir så sen. Drömmar har jag en sjuhelvetes många MEN jag vill inte att det ska förbli just drömmar. Jag behöver en plan. Små delmål. En tidsram. Det behöver vara mål som går att uppnå. Realistiska mål. Jag tror att jag ibland har för stora mål och då känns de omöjliga att uppnå vilket gör att min motivation tryter. Jag behöver sätta upp betydligt mindre och mer kortsiktiga mål för att orka börja. Ser ofta ett stort berg framför mig och då orkar jag inte börja vandra uppåt ens. Står kvar där nere och blickar upp och känner bara att nej detta är omöjligt. Kommer aldrig orka.
 
Sen hänger tyvärr en hel del på ekonomin. Hade jag haft en lön hade jag börjat hos en PT för att bygga upp kroppen på rätt sätt, hade gått på massage och akupunktur, hade gjort en resa på egen hand, åkt på spa för att varva ned och slappna av, åkt på yogaretreat, gått ut och käkat/fikat ofta då det ger mig energi, köpt en cykel till våren mm. Det är svårt att ta sig ut och göra saker en mår bra av när ens ekonimi inte tillåter mycket. Kan tex inte ta bilen och åka iväg till nåt fint ställe och ta en promenad bara för bensinen är svindyr. Känns som folk tar sånt för givet. Folk reser, äter ute, tränar på gym osv. Men det är ingen självklarhet när en inte har pengar. Visst kan en göra saker som är gratis men det finns inte så mycket. Är så ledsen över att alla mina pengar går åt till kiropraktorn, mediciner, läkarsamtal mm. Fått en ny medicin utskriven mot smärtan men inte vågat testa den än. Är SÅ rädd att få massa biverkningar igen. Det va ett helvete sist. Orkar inte en svacka till. Men måste testa den. Får bli nästa år ;-)
 
Önskar er alla en fin nyårsafton avsett vad ni gör. Om ni sitter hemma och kollar på film ensamma, är på fest, spelar bingolotto, äter makaroner eller hummer. Stor kram <3