Påskafton och jag har spenderat dagen med mamma och hundarna. Vi har ätit påskmat och fikat och tagit en promenad i solen. Jag hade tänkt att vi skulle sitta ute i solväggen och fika men fy satan va kallt det va. Nej, jag hatar att frysa så vi tog kaffet inne istället. Såg en kvinna i kjol och linne igår och jag höll på att tappa hakan 😲 Va för fan minus sex på morgonen...
Tror inte att jag är eller håller på att bli sjuk. Jag tror att allt beror på att jag slutat med medicinen. Va sju veckor sedan nu men endast en vecka sedan de försvann ur kroppen. Så kanske kommer en massa biverkningar nu? När de drivs ut ur kroppen liksom. En trötthet som inte går att beskriva, frusen, illamående, yrsel och massa tårar. Idag har det varit extremt. Har gråtit flera gånger av ingen anledning alls. Har känt att jag inte vill vara ensam så därför hängt hos mamma. Känner oftast att jag vill va ensam när jag mår dåligt men nu vill jag plötsligt inte va ensam alls. Känner mig så fruktansvärt ensam då.
Nu är jag iaf hemma och har ätit och sitter nu med godis och kollar på tv. Blir snart sängen för är sjukt trött. Hoppas ni haft en fin påskafton 😙 Kram!