29 september 2017

Skumtomtar i september

Allmänt

Gokväll! Fredag idag tydligen 😂 Noll koll verkligen. Legat däckad en hel vecka så dagarna har liksom flutit ihop i en enda grå gegga. Idag har jag orkat mig ut lite iaf, runt kvarteret typ haha! Små framsteg. 
 
Va på ica och köpte godis förut och då fick jag se att de redan hade en hel hylla med skumtomtar 😲 Asså det är SEPTEMBER fortfarande och sommaren har precis övergått i höst. Usch, nej jag tycker verkligen inte om att det redan kommit julgodis och julpynt. Vänta tills november åtminstone! Eller va tycker ni? 
 
Jag har lovat mig själv att unna mig en frukost på stan när jag är frisk. De serverar frukost på ett par cafén i stan och jag älskar verkligen att äta just frukost ute. Man kan sitta länge, läsa en tidning, ta om flera gånger. Va evigheter sen jag gjorde det pga ekonomin men har lyckats minska min konsumtion av tuggummi rejält så tänkte unna mig en frukost på café faktiskt 😃 Längtar tills jag är frisk och kan känna smaker igen.
 
Ha en fin fredag vad ni än gör!  
Bella

Haha men det är för att människor blir som lyriska och "bara måste" köpa, företagen tjänar bra pengar på det;-) Själv hatar jag dock mer eller mindre all julmat och julgodis, tycker att tacos är ett alldeles utmärkt julbord. Men TÄNK vilka pengar jag sparar sen i jul, haha.

Svar: Ja säkert men så jävla TRÅKIGT!!! Jag gillar julgodis men julmaten är överskattad. Gillar mest mammas köttbullar haha!
Ida

Camilla

Det är alldeles för tidigt! Jag såg julmust redan för en månad sen 😱 Det blir inget speciellt just till jul när det börjas så tidigt. Skönt att ditt mående går åt rätt håll. Kramar!

Svar: Nej själva grejen är ju att man ska längta till december då allt juligt kommer. Vill typ inte gå in i affärer nu när de redan julpyntar
Ida

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Tycker julen kommer tidigare och tidigare för varje år :(. Nu halloweenpyntar och julpyntar man samtidigt :-o.

Har svarat dig igen om doula i samma inlägg :D

Svar: Ja precis. Så tråkigt!!
Ida

Amanda

Alltså så sjukt att dom precis har börjat sälja det, såg julmust också jag ba nä inte än haha :( Men det såg ju bara så sjukt gott ut<3

Svar: Ja helt galet! Ja gott är det men jag kommer undvika det så länge jag kan ;)
Ida

ninna

Samma åsikt; helt för tidigt. Blir bara onödig stress och hela idén och väntan med julen försvinner. Absolut tidigast i November här är ju Halloween ännu. Med skräck väntar på julsånger- och radio hoppas de inte kommer ännu. Varför kunde du inte äta frukost ute nuredan? Unna dig själv och vänta inte på "sen när" Du kan nog och är värt det, ta fast en kompis med dig eller mamma?

Svar: Vill vänta med att äta frukost ute tills min smak kommit tillbaka efter förkylningen. Jag går nog ensam 😊
Ida

Asta

Tänker njuta av hösten först! Halloween och thanksgiving här!

Svar: Det gör du rätt i :-)
Ida

Anonym

Msn måste inte köpa julgodis nu. De ör för tidig ja. Men man klagar också på högt niveaue. Alla för precis som dem göra om man inte gör nån annan illa. Så finns de andra saker i livet som är mer värt att prata om. Lyxproblem kallas de för.

Svar: Haha ja självklart finns det viktigare saker i livet att prata om än julgodis som säljs för tidigt haha! Aldrig påstått att det är ett viktigt ämne men så handlar inte min blogg om enbart viktiga saker heller ;)
Ida

Maria

Håller med dig om att det är en aning tidigt. Jag var också ut på affärer i helgen och då såg jag julmust och en hel del julpynt på bla Rusta. Det blir tidigare och tidigare för varje år nästan. Förut så kom väl julpyntet fram efter att halloween varit?

Svar: Ja snart kommer det väl finnas året runt.. :(
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress