30 november 2017

December is coming

Allmänt

Imorgon är det 1:a december! Kan ni fatta det? Det kan inte jag. Tiden bara rusar iväg, snart är det jul och nyår och 2018. Vill gärna stanna tiden här. Älskar tiden INNAN jul mycket mer än själva julafton. Älskar att tända ljus, baka, mysa, pyssla och njuta. Julafton känns mest stressig för min del då vi åker typ 20 mil den dagen... Och det finns alltid förväntningar på jul, hur den ska vara och att man ska må bra och alla ska ha så trevligt. Det blir oftast trevligt men ibland mår man inte bra och då känns liksom inte det "okej" eftersom det är jul.
Jag ska verkligen försöka njuta av denna tiden före jul. Redan pyntat och lyssnat på massa julmusik. I helgen blir det ev julmarknad och såklart adventsfika :-) Dessutom börjar ju julkalendern på teven imorgon, hoppas verkligen den är bra!!! Ska ni gå upp på morgonen och se den? Jag ser den på kvällen eftersom jag är så satans trött på morgonen. Skulle inte sitta fel med risgrynsgröt i helgen heller. Så galet sugen på det!!!
Camilla

Jag tycker också att tiden innan är mycket mysigare än själva julafton då jag mest blir stressad av hela situationen.
Jag ska se julkalendern imorgon bitti. Tycker att det är mysigast att se på morgonen 😊 går upp,tänder ljus och tar en kopp te. Hoppas att den är bra men har inga stora förhoppningar då jag inte gillar sience fiction.
Kramar ❤️

Svar: JA så känner jag med. Vad tyckte du om kalendern? Tänker på dig <3 kram
Ida

Josefin

Håller med om att tiden innan är mysigast, då man får pyssla på och förbereda men själva julafton gillar jag väldigt mycket också! :)

Svar: Ja förberedelserna är så mysigt! Men skönt att du gillar julafton också :-)
Ida

Matilda Berlin

Så himla underbart att det är December! Började morgonen med både julkalender och risgrynsgröt. Så himla mysigt!! Kram <3

Svar: Underbar start på december med gröt och kalender :-) Kram <3
Ida

Rebecca Adnell

Håller med! Hela december är så mysig <3

Svar: Ja verkligen :-)
Ida

Maria

Jag kokar alltid risgrynsgröt 1:a advent, det är ju så gott :) Julafton är alltid lugn och skön. Det är bara jag och min mamma, hon kommer hit till mig och vi äter och har det mysigt :)

Svar: Ja hemkokt risgrynsgröt är mums!! Låter som en lugn och skön jul :-) Härligt!
Ida

Anonym

Nej när jag jobbar eller pluggar hinner jag inte se den och orkar heller inte. Och är jah lefig är det på tok gör tidigt då jag vill padda på att sova ut när jag är ledig. Risgröt är sjukt gott 👌 brukar koka egen men ibland är det faktiskt godare med felix på tub 😍 med kanel och socker och riktig mjölk. Hur äter du den? Köpt eller färdig?

Svar: Man kan ju se kalendern när man vill på nätet så man måste ju inte upp i ottan ;-) Ja hemgjord gröt är sååå gott!! Men på tub fungerar fint också! Jag äter helst hemgjord gröt med massa kanel på. Ingen mjölk.
Ida

Anonym

Ja julen innan är mysig. Bara mysa med nära och kära och vara tillsammans helt enkelt ❤ älskar att krypa upp i soffan, spela spel och äta egengjort julgodis 😘 å risgrynsgröt inleds på 1a advent. Kokar dagen innan och låter den stå i ugnen till morgonen. Sen duka upp til mannen. Då är det jul ❄

Svar: Åh va gott med egengjord gröt som fått stå i ugnen över natten :-) Lyx!
Ida

Lollo

Julen är lite barnens högtid med förväntan och spänning. Som vuxen är det inte riktig samma sak utan man får försöka göra den så bra som möjligt för de små. Själv ser jag inte frivilligt på julkalendern men på helgerna gör jag det för mina barns skull. Äter risgrynsgröt och tittar på den ändå. Lite gosigt är det ändå.

Svar: Jag håller med. Julen är för barnen. Synd jag inte har barn... Julkalender och gröt låter supermysigt :-)
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress