31 januari 2017

Ändrade planer

Allmänt

Hej på er! Hoppas ni mår bra idag :) Jag mår inte så himla bra. Min mage krånglar, mår jätteilla och har magkramp. Känns som jag ska spy men det kommer inget. Hatar den känslan! Fick ringa återbud till Korallen. Har iaf ätit nu (utmaning deluxe) och ska vila lite. Hoppas kunna köra till Färgelanda i eftermiddag och att illamåendet lättar. Nåt som är typiskt mig att gör, som jag ofta gör, är att tänka "fuck this, nu krossar jag äs", och sen äter jag massor och utmanar mig med jobbig mat. Allt på en gång. Efteråt mår jag superilla och ångrar att jag åt så mycket och så kommer ångesten. Att jag aldrig kan lära mig att jag inte mår bra av att frossa i "förbjuden" mat. Från värsta peppen går jag till värsta deppen. Men men.. allt eller inget. Sån är jag! Nu är det gjort o gäller att stå ut och acceptera läget. Stor kram!
Jenny

Förstår känslan men det händer ingenting med kroppen fast att det känns så, skitjobbigt jag vet...Kämpa på kramar

Svar: Ja det är superjobbigt! Ångest illamående mm. Kram
Ida

deninrekampen

Sv: Det är så lätt att överäta... Man bor bra i stunden, tror man, tills efter när man känner att man ätit så mycket att man vill kräkas, dock har jag aldrig gjort det. Som tur är!

Ne, det verkar ju inte heller som att många förstår överhuvudtaget hur det kan vara att leva med psykisk ohälsa. Dem tror ju jag har typ semester som går hemma!

Hoppas du mår bättre snart! <3

Svar: Ja precis! Får alltid ångest efteråt då jag oftast äter alldeles för mycket. Hatar det! Att va psykiskt sjuk är ett heltidsjobb som inte syns att man utför. Få förstår det tyvärr
Stor kram
Ida

Tilda Barkselius

Usch vad jobbigt att magen krånglar!!

Svar: Ja det är jobbigt men blev bättre sen!
Ida

Beatrice Jakobsson - Fotograf

Usch, hoppas magen blir bättre! :)

Svar: Tack snälla!
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress