29 februari 2016

shoppingbegär!!!

Allmänt

Skulle verkligen behöva och vilja skaffa en ny garderob. Asså kläder, inte själva garderoben ;) Mår bra av nya kläder, nymålade naglar, nyslingat hår osv. Men allt kostar ju så jävla mycket :( Hade jag haft en högre inkomst hade jag lagt mer pengar på kläder, smink och mat! Fatta vilken lycka att kunna fika/äta ute när man vill, att kunna köpa de kläder man vill utan att behöva titta på endast "70% på rean stället", att kunna förlänga fransarna och köpa fina nagellack. Eller att kunna gå bananas i mataffären och ta precis det man vill. Den dyra osten och alla nötter och ekologiska varor. Dreams! Tills dess blir det mat med prisnedsättning på och reakläder. Skulle gärna vija ha ett par hängslebyxor i vår. Såå snyggt!! Tycker ni om det? Spana in liksom :)
Camilla

Håller helt klart med. Vill också ha massa nya kläder, speciellt till våren. Man känner sig lite fräschare och kan även bidra till ett bättre mående. Skulle vilja testa ögonfransförlängning och fixa naglar.
Får önska sig då man fyller år :)
Hängselbyxor är jättesnyggt! Sen gillar jag alla vårfärger och skinnjacka.
Kramar

Svar: Ja nya vårkläder påverkar humöret positivt! Skulle vilja ha en weekend i nån stortsad med shopping :) Så kul med färger på vår och sommar :) Kram!
Ida

Linda

Hej, ja mina barn älskar mig men är ledsna på mig att jag aldig blir frisk. In o ut från olika sjukhus, behandlingshem m.m. Har vart ifrån dom mycket o ofta. Sen jag va på MHE har jag inte vart inlagd. Men man kan ju inte prata med dom hur jag mår o känner om allt. Vill ha en vän som man kan prata med. Men alla har sårat mig. Liksaså min familj o släkt.
Vad hittar du på idag?
Kram

Svar: Klart dom är ledsna för att du är sjuk. Men du har inte valt att bli sjuk o du har inte fått tillräckligt med hjälp. På vilket sätt har familjen svikit? Jag har inte gjort något speciellt. Varit hemma hos mamma o vovvarna lite :)
Ida

Camilla

Jadu var ska vi bo? :) vad tycker du?
Jag har faktiskt varit i Borlänge och handlat två blusar och en tunn dunjacka. Allt i fina vårfärger :) handla på new yorker, tycker dom har bra priser.
Kram!

Svar: Åh va kul :)) Vet inte. I en mellanstor stad.
Ida

Clara-Sofia

Vilka fina!

Svar: Ja eller hur 😀
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress