30 november 2015

snö och bio

Allmänt

Här har det snöat i natt. Är vitt på marken. Vaknade av plogen. Men ser ut att töa bort ganska snabbt... Har en plåt med pepparkaksmuffins i ugnen. Doftar jul :) Ikväll ska jag på bio med mamma. Vi ska se "en underbar jävla jul" av Helena Bergström. Hört att den ska va bra men får se. Ska bli kul i vilket fall som helst :) Har ni sett den? Vad tyckte ni?
Annars inga planer idag. Skulle lätt kunna somna om igen men ska försöka hålla mig vaken. Hade en dip i lördags pga en viss person. Han betedde sig så jävla illa mot mig och jag blev grymt brsviken, arg och ledsen på honom. Har nu raderat honom från instagram och Facebook. Personer som bara skadar en och gör en ledsen ska man radera ur sina liv. Smärtsamt men ett måste. Ta hand om er ❤
Camilla

Den filmen är jättebra ☺️ Väldigt lik tomten är far till alla barnen.
Ha en mysig biostund.
Kramar ❤️

Svar: Tack det ska jag ha 😊
Ida

ellen

Har också sett den filmen och gillade den så hoppas precis som Camilla att du får en mysig biostund med några skratt! Stor kram!

Svar: Kul 😀😀 Skratt behövs!
Ida

Mikael

Det kom snö här med i går kväll. Det var tungt att skotta bort imorse. Det låter gott med pepparkaksmuffins, du är väldigt duktig på att baka.kör du efter recept? Har inte sett den filmen.
Ha det så trevlig på bion med din mamma.

en stor kram

Mikael

Svar: Jag slipper skotta som tur är ;) Nej jag bakar oftast på improvisation. Tar det jag har hemma liksom :)
Tack bion va bra. Lite småkul :)
Ida

Kajsa-Stina

Åh mums vad gott det lät med pepparkaksmuffins! Måste jag googla och få fram recept på haha! Älskar fika och ska bannemig utmana mig själv med det mycket nu framöver då det är dags att sätta äs på plats en gång för alla och visa vem det är som bestämmer!

Tråkigt att du blivit sårad av en person som du gillar. Förstår själv hur du känner och det är hemskt. Men som du säger så ska man radera alla människor som gör en illa ur sina liv då dom inte förtjänar ens uppmärksamhet. Även fast det känns tufft att bryta så är det tyvärr ibland det som måste göras. Kramar <3

Svar: Ja det måste du baka! Sååå gott :) Ha som mål att utmana dig med nåt DU gillar varje dag fram till julafton. Som en adventskalender. Kan va allt från en chokladbit efter maten till pepparkaksmuffins, lussebulle, knäck, glögg you name it 😊 Vad säger du om det? Kom igen nu, du fixar det precis som du fixar hamburgare. Allt sitter i huvudet. Du skapar problem och hinder som inte existerar.
Ja ibland blir man sviken och utnyttjad. Det är skit!! Men får försöka tänka att sånna vill man inte ha i sitt liv ändå.

Kramar
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress