Obeskrivligt trött idag. Trött i varenda muskel. Orkar knappt blogga ens. Värker i kroppen. Är väldigt mörkt inombords. Varför lever jag ens? Vad gör jag med livet? Dagarna går och jag kommer framåt men mår fortfarande sjukt dåligt psykiskt emellanåt. MÅSTE kunna hitta nåt meningsfullt att göra. Inne på att söka nån kurs på distans så jag har nåt att gå upp till. Nåt viktigt att göra. Även funderat på att skaffa en egen hund. Kollat på blocket på dansksvensk gårdshund och chihuahua. Vill ha fokus på annat än mig och mina problem. 
 
Idag har jag bara sovit och ätit. Halvsover i soffan hos mamma nu med Turbo i knäet. Vill bara gråta. Orkar inte med denna depression. Folk tycks tro att jag mår bra bara jag hittar på saker, går på krogen, reser eller umgås med andra. Men det botar inte min depression eller min borderline. Ibland är jag för trött för att orka träffa en enda själ. Ibland vill jag ligga i sängen och bara va. 
 
Vill bli pigg och glad och skratta igen. Finna lust. 
Bierchen

Hur har samtalet gott med din terapeut?
Kan du inte få bättre hjälp?
Du skriver att ditt problem är inte ÄS längre men du skriver om problem med maten?
Har dem lagt när utredningen om Borderline?
Som du skriver behöver du hjälp. De låter fruktansvärd att du sitter bara hemma.
Har du kollat folkis?
Kram och fånga dagen !

Svar: Vi ska avsluta vår kontakt snart. Finns ingen annan hjälp då det är kö i flera år till utredning ang borderline... Hon säger att jag har borderline men har aldrig utretts.
Jo ätstörningen finns kvar men den är inte det primära längre.

Orkar inte plugga just nu. Inte flytta heller. Men nåt måste hända snart för går under annars.
Kram fina du!
Ida Jansson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress