29 augusti 2015

obehag

Allmänt

Usch, mår inget vidare ikväll. Massa ångest. Vill bara gråta men kan inte. Biter ihop och försöker skingra tankarna. Läser fototidningar jag fått samt drömmer mig bort på Pinterst, min favoritapp helt klart 😊 Har sån jävla ångest över mitt liv. Mitt så kallade liv. Känns som jag mest sover och äter. Ute med Turbo också emellanåt. Annars ekar det tomt på innehåll och jag HATAR det! Men har fan ingen ork. Inget tålamod. Tål ingen stress. Minsta lilla och jag bryter ihop. Så sjukt irriterande. Känner mig fruktansvärt obekväm i min kropp. Står fan inte ut. Vill inte se den eller ta på den. Vill bara fly från mig själv vilket inte går så gäller att ta djupa andetag och tänka logiskt. Försöka acceptera att obehaget finns där men inget jag kan göra något åt. Jag har en kropp och den ska jag ha livet ut. Den är ju som den är. Dessutom behöver jag upp ÄNNU mer i vikt. Suck! Just nu är det motigt. Äter ändå men känner mig stor som ett hus! Hoppas må bättre imorgon. Nu kvällsmat! Puss
Cykel Styre

Man skulle kunna tolka håret i mitten av bilden som ett hjärta. Och kanske är det så att man måste börja älska sig själv, att omfamna jaget och känna att "jag är ok, helt ok".
Alla vi som följt dig här vet att du är mycket mer än "ok", du är en fantastiskt person med mod och talang långt utöver det vanliga. Du är unik.
Men du behöver givetvis komma vidare. Må bättre. Och du vet vad din kropp behöver. Fortsätt på den vägen, våren och sommaren har varit väldigt framgångsrika för dig. Du vet riktningen, vart du vill. Fortsätt! Lyssna inte på rösten som säger något annorlunda, lyssna på din familj och dina vänner, alla de som följer din blogg. Stora kramar!

Svar: Jobbar på att försöka tycka om mig själv. Tack för stödet 😊
Kramar
Ida

Hen heter A

Vad har du för målvikt? Eller du kanske inte ens har det? Vet själv att jag mår skit när jag går under en viss vikt och därmed får fler sjuka tankar. Och jag har en viss vikt då jag mår ganska okej i både kropp och knopp. Jag har väl varit lite feg under de senaste åren och försökt hålla mig till the Comfort zone. Varken mer eller mindre typ. Nu har jag dock klättrat upp en nivå till och vet inte vad sjutton jag har att vänta mig längre fram. :/ Men jag hoppas att det ska löna sig och att jag får lite mer frihet.. :)

Svar: Har ingen målvikt. Vill ligga inom det normala bmi intervallet bara. Vill må bra. Sen får vikten va som den vill liksom. Kram
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress