25 maj 2019

Mors dag

Allmänt

Imorgon är det morsdag men vi har firat idag. Åkte iväg till ett mysigt ställe på Kinnekulle en bit härifrån där vi mötte upp syrran, hennes sambo och hans mamma och Otto. Vi bjöd våra mammor på lunch i ett orangerie och åkte sedan vidare till en lekplats vid sjön så Otto fick leka av sig  (han kan aldrig sitta still).
 
Va en solig och varm dag så det blev premiär för glass. Hade gärna tagit ett dopp om jag haft badkläder med mig. Jag och Otto gungade gungbräda som han älskade 😀 Hans skratt smittar och när han tar min hand och ger mig kramar (ingen annan får) blir jag så obeskrivligt lycklig ❤ Är rädd att jag aldrig kommer få egna barn. En stor sorg hos mig. Otto växer ju upp och blir stor så snabbt. Snart vill han inte kramas och hålla handen längre 😯 Får ta vara på dessa stunder. 
 
 
 
Anonym

Härlig dag 🌞 äsch ta det lugnt, ni har många år kvar att umgås innan det blir 'känsligt och pinsamt' runt 10 års åldern 😀

Svar: Ja en fin dag 😀 Sant men han växer så fort 😅 Föddes ju nyss!
Ida

Camilla

Åh en sån härlig utflykt 😊
Otto är ju bara för underbar 😍
Om du vill så kommer du att få egna barn vännen. För några veckor sen såg jag på nyhetsmorgon att skaffa barn på egen hand har ökat markant. Jag tycker att det är en väldigt bra sak, om man känner att man vill ha det och inte har träffat kärleken så varför inte?
Jag fick reda på - efter 10 års avslutad cancerbehandling att jag inte kan bli gravid. Att jag inte har någon äggproduktion och är i förstadiet till klimakteriet. Det var inte en enda läkare som nämnde något om det till mig.
Det kom som ett riktigt slag i magen då jag alltid har drömt om att få egna barn. Det finns ju många andra sätt att få det på men vet inte om jag vill... får låta allt smälta innan man tar något beslut.
Stor kram ❤️

Svar: Det går säkert på nåt sätt men är livrädd att inte klara en graviditet, förlossning och att kunna ta hand om ett barn ensam med min värk. Kan ju inte lyfta och bära tungt. Och knappt gå. Så är mest pga värken jag tvekar. Annars finns ivf/ insemination eller embryodonation. Att va ensam som mamma med fibromyalgi är tufft. Förstår att du blev ledsen. Men embryodonation finns och vanlig adoption OM ni vill ❤ Sen kan man ha ett fint liv även utan egna barn. Kram
Ida

Matilda Berlin

Men alltså guuu vad mysigt!! Det ser verkligen helt otroligt mysigt ut! Och wow vilka bilder hjärtat - du är verkligen så himla duktig! STOR KRAM finaste <3

Svar: Va riktigt mysigt där 🌞 Tack va snäll du är 😘
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress