11 januari 2019

Permobil nästa?

Allmänt

Fredag!
 
Sover längre än vanligt. Har ändå inget att gå upp till. Inget att göra om dagarna. De är bara ett långt lidande. Smärta, en fot som inte kan belastas, kan inte gå ut och blir bara mer deprimerad av att hänga i min lägenhet. Försöker sysselsätta mig med att läsa böcker, kolla på inspirerande klipp på youtube, kolla på vackra bilder på instagram, läsa tidningar men det blir sjukt segt i längden. Gråter mest hela tiden. Bryter ihop av ångest ett par gånger per dag. Får dåligt samvete för att jag är en jobbig dotter och syster som alltid mår dåligt. Önskar verkligen jag hade råd att gå till någon annan än min terapeut på psyk. Vår kontakt leder ingenvart. Blir SÅ frustrerad och ledsen då ätstörningen blir bättre och vikten går upp MEN kroppen raserar totalt! Är fast i min lya. Det skulle vem som helst få panik av! Fick en fråga om varför min smärta blivit värre och det beror på att ju längre en går med den obehandlad desto värre blir den. Jag har ju ingen medicin (den förra fick jag hemska biverkningar av och har ännu inte börjat med min nya), TENS fungerar inte. En sista utväg är att de bränner mina nervtrådar. Nån operation. Fy fan! Orkar inte med detta! Fått höra att cykling skulle vara skonsamt så testade att cykla lite igår och idag har jag SJUKT ont i mitt knä :-( Kan inte ens cykla utan att få ont! Vad kommer härnäst? En permobil kanske? KATASTROFTANKAR!!
 
Nej, livet är ett helvete nu och jag ser inte hur det ska kunna bli bättre. Kämpar på som en idiot med att ta tag i mina sjukdomar men allt blir bara sämre hela tiden vilket knäcker mig och mitt psyke!
 
Gårdagens positiva:
  • Torkade tårarna och gick ut och åt lunch med mamma på Thai House
  • Åt pannkakor med jordgubbssylt vilket va såå längesedan
  • Satte en surdeg
Nathalie

Jag förstår dig! Det är ett jävla helvete du lever i och jag känner verkligen med dig :( Önskar det fanns något magiskt trick som kunde göra dig bra ❤️

Svar: ❤❤❤ Detsamma
Ida

Camilla

Spännande med surdeg 😊 jag har testat många gånger att göra en men får aldrig till den :/ och sen när jag bakar blir det bara fel. Har du tips på hur man lyckas?
Kraam

Svar: Har ingen aning 😂 Får se hur det blir när jag bakar. Blir nog pannkaka av allt!
Ida

Amanda

Kramar ❤️

Svar: Kram <3
Ida

Matilda Berlin

Har du testat vattengympa? Det ska ju vara väldigt skonsamt. Eller helt enkelt bara åka till badhuset själv? Att bara få röra lite på sig i vattnet? STOR KRAM finaste <3

Svar: Att simma gör så att mina nackmuskler spänns vilket triggar smärtan. Samma med vattengympa tyvärr. Har kommit med MASSA förslag på vad jag kan göra för aktivitet men det mesta går bort pga det bara skulle förvärra smärtan :-( Fruktansvärt! Stor kram <3
Ida

Anonym

Är du inte rädd att din fortsatta undervikt ska ställa till det ännu mer för dig i framtiden? Jag gick upp i vikt och Äntligen blev jag av med den värk jag gått med så många år.
Jag hatar min kropp men det är fan värt att inte ha ont.
De kallade min smärta kronisk också för de hade ingen aning vad det var egentligen.

Svar: Jag går upp i vikt och jobbar på att nå en "frisk vikt". Nu vet de ju vad det är för problem jag har. Sjukdomen heter central sensitisering och den hade jag även då jag hade normalvikt så den hänger inte ihop med min undervikt.
Ida

Anonym

Det tar ju ett tag innan ”träning” eller nån typ av aktivitet gör nytta för kroppen... du får nog ge det mer än en chans innan det ska ge positiv effekt.

Svar: Vad menar du?
Ida

Anonym

Kram❤️

Svar: Kram 🌸
Ida

Camilla

Uppdatera mig gärna sen hur surdegsbrödet blev 🤗

Svar: Absolut!
Ida

Sadine

Vill bara ge dig en varm kram. Det är fruktansvärt när det kroppen raserar utan att man själv kan göra något åt det trots att man kämpar som fan. Kärlek till dig<3

Till Anonym! Sluta upp med dina nedvärderande och beskyllande kommentarer. Vad fan är ditt problem egentligen?

Svar: Tusen tack Sadine <3 Det betyder massor att di skriver till mig för du vet hur det känns att leva med smärta. <3 Anonym som gömmer sig och skriver skit är en idiot! En feg idiot!
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress