Hej raringar! Igår hade jag bestämt träff med en vän som jag inte sett på typ två år eller tre... minns inte. Längesen va det iaf. Hon bor i Lund och hade ett ärende i Götet så vi passade på att ses när hon ändå va hyfsat nära (om man kan räkna 13 mil härifrån som nära 😉). Hade fyra timmar på oss att hänga innan tågen rullade hemåt för oss båda igen. Det blev lite stressigt kan man säga haha! Vi gick mest vilse hela tiden, åt lunch i mysiga Haga och satt i Slottsskogen och åt glass med tusen andra personer. Satan va varmt det var!! Vi slog oss ned i skuggan och njöt av varsin kall glass. Såå gott med mjukglass, inte ätit det på länge 😋 Tiden rusade iväg och vips så va vi tvugna att bege oss mot stationen. Men såklart så gick vi vilse IGEN 😅 Frågade nog fem personer om vägen. Allt slutade med att vi fick springa genom ett fullsmockat Göteborg på årets varmaste dag för att hinna i tid till tåget. FA FAN!! Hann precis 😥 Nästa gång ska vi skaffa en karta och leka turister 😉 Va iaf en mysig dag. Behövde nya intryck och ny miljö. Fan va jag önskar att jag hade råd att flytta till Göteborg!
Matilda Berlin

Men alltså guuu vad mysigt!! Så fantastiskt att möta upp sånna vänner i ens liv <33

Svar: Ja det va kul 😀
Ida

Anonym

Fina! Vad roligt att det var bra, och det låter som en toppendag. Jag tycker att Göteborg är mysigare än Stockholm, det är liksom ändå lugnare där och människor är inte så stressade hela tiden. Även om det finns guldkorn där som jag redan saknar. Men ja, underbart att du fick njuta ordentligt ❤. Kram Mia

Svar: Jag håller med dig! Göteborg är mysigare än Sthlm. Mindre stress och lugnare tempo. Ja jag behövde komma iväg lite 😍 kram
Ida

Emelie

men åh vad mysigt det låter!! :D <3

Svar: Ja det va mysigt :)
Ida

ddianasliv.blogg.se

Vad mysigt det ser ut! Jag har bara varit i Göteborg ett par gånger, men tycker att det verkar vara en väldigt mysig stad. :)

Svar: Det är en mysig stad! Åk dit igen nu på sommaren och strosa på Haga el i Slottsskogen 😀
Ida

Anonym

Kul med utfykt! Men va är det för barnportion du äter?! Jag hoppas du kommer upp i normalvikt snart❤ en kvinnokropp som är välfungerande i knopp och kropp. Om det känns jobbigt så tänk på att vill du ha barn så gäller det att äta ordentligt. ❤

Svar: Ursäkta?? Hur vet du att detta inte va min salladstallrik och att varmrätten åts efter? Eller att jag åt flera portioner? Eller detta kanske va min väns tallrik? Så trött på sådana här kommentarer. Du vet INGET om vad jag åt eller inte åt. Du vet heller inget om min vikt. Så trist att ditt fokus ska ligga på vad jag äter och väger. Bara sjukt. Jag hade en mycket fin dag och tänker fokusera på det 😀 Tack o hej!
Ida

Anonym

Hållet med 5...

Anna

Tror inte 5 var elakt menad utan t o m jag reagerar när du syns på bilder att fortfarande har en flickkropp. Klart vi blir oroliga när du sktivit att din dröm är att få barn men fortsätter ligga på undervikt medan tiden går. Förstår om detta är känsligt men förstår 5 och ser det mer som välmening.

Svar: De som verkligen bryr sig om mig uttrycker sig inte så.
Ida

Alice Lindström

Vad mysigt, tråkigt att ni behövde stressa.

Svar: Ja det va supermysigt men stressigt haha!
Ida

Nathalie

Gud, kan inte folk bara sköta sitt och SLUTA kommentera andras mat och portioner! Det är fan ingen annans problem vad och hur mycket du äter. Förstår mig inte på dessa jäkla matpoliser! Ibland känns det som att de där kommentarerna kommer från en och samma person, är det så? (Tänker på ip-adressen)

Glad att du hade en fin dag, så roligt att träffa en gammal vän <3 Såklart du ska fokusera på det för det är det viktigaste att du hade en fin dag <3
Kraam

Svar: TACK TACK TACK 😘😘 SÅ sjukt less på dessa kommentarer om ens mat. De vet ju inget om hur mycket jag åt liksom och dessutom är det sååå ointressant! Hade gärna lagt upp mer bilder på mat/fika men undviker det pga alla dessa sjuka kommentarer! Får krupp på dom!
Tack för omtanken fina du 😍 Kram
Ida

Maria

Vilken härlig dag du ser ut att ha haft! Göteborg är en underbar stad :)

Svar: Ja verkligen 😊 Skulle vilja bo där!
Ida

Mia

Men snälla, Ida skriver om en trevlig dag med en vän, och ni pratar om mat, och hoppar på henne personligen för hur hon ser ut? Allvarligt talat, VAD vill ni åstadkomma, läs ämnet hon skriver om istället och kommentera det . Påhopp har aldrig varit konstruktiva, snarare är det ett väldigt effektivt sätt att få en person, att må dåligt. Men det är väl det ni vill?
Ida skit i alla som kommenterar om kropp, och portioner osv. En bild visar inte allt, och du skall inte behöva redovisa det. Posta det DU vill, det är din blogg och det får folk respektera. Även om de verkar ha svårt att förstå det..
Kram Mia

Svar: Tack Mia 😍 Fattar inte sådana påhopp! Bara sjukt! När blev det accepterat att kommentera andras kroppar? Eller matval? Dessutom vet ingen om jag åt mer än det som visades. Blir så ledsen av såna kommentarer! Mest arg! Kram fina
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress