Gårdagen spenderades i Trollhättan. Va typ årets varmaste dag och jag satt i en bil och på ett varmt kontor hos min gynekolog. Men ärligt talat så gjorde det inget. 30 grader är FÖR varmt för mig (och kom inte och säg att jag klagar nu för jag mår inte bra av sån värme, alla är vi olika och det är okej att inte gilla sån hetta). Mötet med gynekologen gick ganska fort så jag och mamma som också va med (inte till gyn såklart 😁) passade på att gå i lite affärer och fika på strandgatan vid kanalen. Så härligt att sitta där och titta på båtar som seglade förbi, prata och njuta av gott fika 😊 Jag tog en chokladboll och mamma en snickerskaka som jag åt upp halva av 😉 Så fin kaffekopp med motiv av Carolina Gynning! Älskar hennes konst!
Mötet blev peppande för mig även om det va jobbigt. Fick en spark i baken. En känsla av att "nu jäklar ska jag kämpa" 💪 Får den känslan emellanåt och då ger jag ALLT för att sedan några dagar senare falla tillbaka i gamla spår igen. Hur behåller en motivationen? Hur gör en för att inte ramla tillbaka i gamla mönster efter ett tag igen? Jag kämpar verkligen nu för min kropp mår inte bra och mitt psyke är allt annat än stabilt. Min livsstil är ohållbar på flera sätt. Jag är utmattad både fysiskt och psykiskt. På vägen hem lyssnade vi på fotbollen i radion och WOW!!! Fattar inte att vi slog Mexiko 😲😃 Så grymt!!!! Nu håller vi tummarna för att vi slår Schweiz på tisdag 😊
Camilla

Så mysigt med en fika ute på café. Tycker också Carolinas porslin är så fint 😊 men jag har inget själv då jag samlar på greengate, blir lite dyrt att ha olika. Det där med att motivationen sviktar känner jag igen. Ena dagen är man superpeppad för att nästa dag har motivationen sjunkit. Har hört att det tar 30 dagar för att få in en ny vana, så man kanske ska testa det? För tänk om det blir lättare efter det?
Kraam

Svar: Ja vi får ha en 30 dagars challenge 😍 Känner att jag måste agera "rätt" även om inte motivationen finns där men så svårt. Kram
Ida

Anonym

Härlig dag 🌞 mysigt att du och din mamma gör så mycket saker ihop❤

Svar: Ja det är mysigt 😊
Ida

Emma Engström

Låter som att det var väldigt mysigt, skönt att bara sitta och kika på alla båtar! Kram

Svar: Ja det va en fin stund 😍
Ida

Nathalie

Det är svårt det där med att behålla motivationen. För mig känns det som att jag hela tiden måste ha en morot och så ser ju inte livet ut riktigt. Jag kan känna NU JÄVLAR en dag för att nästa vara tillbaka i det gamla tänket.
Kram <3

Svar: Ja väldigt svårt. Hur fan behåller man motivationen? Kram ❤
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress