Imorgon är det tulpanens dag och med det så är våren på intåg. Hur härligt är inte det? Såååå underbart!!! Det har redan börjat vara ljust lite längre om dagarna har jag märkt. Så fantastiskt när ljuset återvänder och att då ta in massa tulpaner i olika färger och former är så vackert! Man kan göra så mycket med tulpaner, inte bara ställa dem i en vas även om det också är vackert.
Längtar efter våren nu. Längtar efter ljuset, fågelkvitter och att kunna cykla. Jag köper aldrig snittblommor till mig själv men kanske skulle unna mig en bukett med tulpaner imorgon? Få in lite färg och vår i lägenheten. Har ni köpt tulpaner än? Föredrar ni vita eller färgade? Jag vill ha vita nu men senare i vår färgade :-)
Maria

Jag köpte tulpaner tidigare i veckan, men det tänker jag inte göra igen. De jag köpte nu har inte slagit ut och de dricker knappt något vatten... Det var likadant förra året när jag köpte tulpaner så nu tänker jag inte köpa några fler buketter. Bara slöseri med pengar...

Svar: Nej låt de stå :-) Oj va konstigt? Kanske va de dåliga redan i butiken? Så tråkigt.
Ida

Camilla

Jag älskar tulpaner 🌷 jag tycker om alla möjliga färger ☺️ Hade tänkt att köpa imorgon men då är jag i Mora så får bli när jag kommer hem igen. Dom brukar ha billiga på Willys. Men tycker att det känns väldigt långt till våren. Avskyr januari och februari. Långa trista månader. Kramar

Svar: Jag med! Man blir glad av dem :-) Ja köp dig en bukett när du gjort din vecka i Mora. Lycka till <3
Ida

Nathalie

Älskar att det börjar bli ljusare och jag älskar tulpaner 😍 Fick ju ett blombud med det när jag var inlagd. Så himla fina 😍 kram

Svar: Ja underbart!! Ja den buketten va sååå vacker <3
Ida

Becca

Men så fina! Tycker verkligen du ska unna dig en bukett tulpaner. Jag gillade speciellt din första bild för det var lite annorlunda med blommorna "inne i vasen" eller vad man ska säga, men det var jättefint! Jag tycker nog bäst om de vita faktiskt :)

Svar: Ja jag gillade den idèn också :-) Kul med nåt annorlunda!
Ida

elin

Åh tulpaner som är så fina!<3

Svar: Ja och vårigt :-)
Ida

Asta

Älskar lila tulpaner!

Svar: Ja det är fint :-)
Ida

Wanderlust by Jona

Åh tack för påminnelsen! Måste stanna och köpa tulpaner imorgon :)

Svar: Tycker jag absolut du ska göra :-)
Ida

MADDISENJ.SE

Jag älskar tulpaner, har en bukett står på bordet nu faktiskt :D Vilken fin inspiration du bjuder på!

Svar: Så fint med tulpaner och så fräscht :-) Finns mycket kul man kan göra med tulpaner!
Ida

Netti Starby

Åh jag älskar tulpaner och tack för påminnelsen! :-D Kramis

Svar: Jag med!!! Varsågod :-) Kram
Ida

Matilda Berlin

ÄLSKA tulpaner!! Man blir ju verkligen så himla glad utav dom =)) Kram finaste <33

Svar: Ja eller hur? :-D In med tulpaner i massor :-)
Ida

Natalie Elisabeth

Känns inte som våren är påväg, det är så kallt ute 😕

Svar: Haha nu ska vi va positiva här 😀 Jag har hört fågelkvitter o dagarna blir ljusare och ljusare för varje dag ☺
Ida

Pernilla

Det verkar som att vi i Skåne skall få vinterns första snö nu i dagarna, så jag vet inte riktigt vart den vår du pratar om befinner sig, men shit vad jag längtar!

Svar: Det ÄR ju inte vår men den är på intåg. Dagarna blir ljusare och ljusare och fåglarna börjar kvittra. De mörkaste månaderna nov-jan är snart över :-) Snart är våren här!
Ida

ninna

visste inte att det firas sådan dag, lite konstigt nu redan skulle ha trott mera på april-maj. Absolut skall du köpa! varför inte? Tycker mest om rosa och mörkröda, tycker den är den "äkta" Föräldrarna har på sin bakgård och växa. köper inte ofta snittblommor för de håller inte länge utom kanske gerberan. tycker om lilje, dalia och blåklint.

Svar: Tulpanens tid är nu :-) Den första vårblomman :-) Köpte inga för hade inte råd :-(
Ida

Alltoviktigt

Jag är en tråkig jäkel som ogillar snittblommor, de är fina så kort tid. Tulpaner njuter jag av på våren när de vi har i trädgården visar sig

Svar: Härligt att ha en trädgård :-) Då behöver man ju inte köpa en massa snittblommor:-)
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress