15 april 2018

Biter ihop

Allmänt

Det började igår kväll. Mådde sämre och sämre. Hög ångest. La mig tidigt. Vaknade med samma ångest. Äter nu frukost och har hjärtklappning och yrsel. Min fot gör ont (hallux valgus) så kan inte gå vilket ger ännu mer ångest. Ska dessutom jobba idag. Allt är kaos just nu. En dimma av ångest. Stress inombords. Klistrar på leendet och biter ihop. Får bryta ihop senare..
Camilla

Styrkekramar ❤️❤️

Svar: Kram fina du!!!
Ida

Helena

Andas vännen ❤️ En liten stund i taget ❤️ Tänker på dig ❤️

Svar: Tack <3 Är så obeskrivligt tungt nu... Kramar
Ida

Matilda Berlin

Andas hjärtat!! Ett steg i taget! Finns det något du kan göra för att minska kaoset i huvudet? För mig kan det vara att till exempel städa. Lägg allt fokus på en grej, andas, och ta sen nästa. Och kom ihåg att det är okej att bryta ihop, men inte falla samman. Och framför allt, när du har kämpat dig igenom det värsta, beröm dig själv för att du gjorde det. För att du är grym, bäst och äger!! <33

Svar: Jag va tvungen att åka och jobba. Bra på ett sätt men fick kämpa emot gråten hela tiden. Är såå ledsen över att ha ont och inte kunna röra mig som jag vill. Pallar inte att bara sitta hemma 😩 Tack fina du för pepp!! ❤️
Ida

Nathalie

Kära du <3 Tänker på dig. Hoppas det går bra idag trots måendet <3 KRAM och var rädd om dig!

Svar: Tack söta ❤️ Klarat dagen men vill bara gråta och bryta ihop nu 😢
Ida

Maria

Stor bamsekram till dig <33

Svar: Kramar tillbaka 💜
Ida

Olivia

Har du nån aning om varför du får så mycket ångest?

Svar: Denna gången vet jag vad som triggade igång allt men annars brukar den bara dyka upp. Kan bero på att jag nyss slutat med medicinen oxå.
Ida

Anonym

Men du har ju inte nyss slutat med medicinen. Det var ju veckor/månader sedan. (Jo jag vet att du kommer att säga att det kan ta lång tid att gå ur systemet....) men du tror inte att det är så att du faktiskt behöver medicin istället?


Svar: Det va ca 8 veckor sedan och jo det är nyss! Om du läser på om hur långvarigt användande av psykofarmaka påverkar kroppen och hjärnan så ser du att det kan ta år för hjärnan att reparera sig. Många lider av jobbig ångest under många månader eller år efter att man slutat med medicin. Dessutom hade min medicin lång halveringstid vilket innebär att den finns kvar i kroppen länge efter att man slutat äta den. I mitt fall 6 veckor. Så den försvann helt från kroppen för ca 2-3 veckor sedan. Har kontakt med psyk och vi är överens om att det är bra att jag slutat äta medicin för att komma i kontakt med mina känslor. Ska ev få ångestdämpande vid behov.
Ida

Netti Starby

Nej fy vad jobbigt och hoppas att du mår bättre idag! <3 Kramis

Svar: Nä det är hemskt jobbigt! Tack för omtanken ❤❤
Ida

Johanna Ahlsten

Hoppas att du mår bättre, inte kul när det känns sådär 😢❤️

Svar: Tack snälla! Hoppas du mår bättre också ❤
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress