Idag har syrran, mamma och jag varit på aqua vitalis i Skövde. Det är ett spa och äventyrsbad. Mamma fick det i födelsedagspresent av mig och syrran. Så vi har göttat oss i bubbelpooler, bastus, heta stenar, upplevelseduschar, varma och kalla pooler. Jag har åkt rutschkana men ingen annan vågade ;-) Jag har även hällt en hink med ISKALLT vatten över mig vilket ingen annan vågade heller haha! Jag kan tycka att det blir FÖR varmt med att sitta i en bastu för länge så behöver kyla ned mig emellanåt. Vi avslutade med att äta lunch inne på relaxen sittandes i badrock. Så mysigt, speciellt då det snöade ute. Jag tog en kycklingwrap med currydressing, riktigt god :-) Nu är jag hemma igen och är riktigt mör i kroppen. Har tänt ljus, satt på julmusik och sitter och fikar. Myyys!!!!
Jag är så stolt över mig själv. Har utmanat mig med att visa mig i bikini bland massa människor. Duschat naken bland folk och ätit på andra tider. Det gick bra. Möter man inte sina demoner så kommer man aldrig vidare. Och vidare SKA jag! JAG bestämmer över MITT liv! Inte nån jävla ätstörning. Orkar inte lägga mer tid på att tänka på hur min kropp ser ut. Visst skulle jag vilja vara "fit" och muskulös men till vilket pris? Vill inte fastna i tvång och en besatthet av att ha en platt mage. Rädd att aldrig kunna träna igen för risken är stor att det bara blir destruktivt. Men vem vet, kanske kommer jag dit en dag då jag inte bryr mig om hur min mage/lår ser ut? Skulle dock behöva träna för att slippa värk. För att bygga upp min svaga kropp jag raserat under så många år. Gäller att det sker på ett sunt sätt bara. Svårt med balans.
ISA

Åh jävlar vad härligt (minus isvattnet, haha fick typ ont i kroppen av att tänka tanken). Sånt där är extra skönt nu under vintern, behöver mjukas upp och värma lederna, haha! Och kroppen? Waste of time att lägga energi på hur den ser ut, åtminstone i ett sånt där sammanhang när ingen annan bryr sig. Man måste fatta att ingen lägger SÅ MYCKET FOKUS på en själv som man tror. Trist ibland för mig som är uppmärksamhetskåt ;) Men mest bra tror jag. KRAM!

Svar: Ja det va så gött!! Haha, jag pallar inte när det är för varmt så måste kyla ned mig emellanåt med en iskall dusch eller is ;-) Nej ingen bryr sig, ingen kollade på mig och det va så skönt! Så underbart att inte va ett skelett längre som folk stirrar på.
Ida

Anonym

Bra gjort ida😊 angående minnie maud som isabel skrev om så rekommenderar jag den verkligen. Men det är viktigt att man går all in och äter de mängder man ska. Gör man det märks skillnad både fysiskt och psykiskt. Såg nämligen att du kommenterat att du uppskattar att du äter 3 4000 kcal per dag. Om du rannsakar dig själv tror du att det stämmer helt? För om du gör det så kommer eller bör det bli en fysisk skillnad annars äter du inte tillräckligt. Viktigt också att sluta helt med all form av träning inkl promenader. Jag hoppas du tar mod till dig och provar för du har inget att förlora. Må vara skrämmande men vey du va som skulle vara mer skrämmande? Om du ett år från nu är i samma sits som idag.

Svar: Tack :-) Jag har verkligen ingen aning om hur många kalorier jag får i mig och tänker inte börja räkna eller fundera på det. Och ja, det händer saker fysiskt med mig. Att sluta HELT med promenader fungerar inte för mig då jag är rekommenderad promenader pga min benskörhet och kroniska ryggvärk. Dessutom skulle jag må skit psykiskt av att inte få gå ut. Jag kämpar på och det går framåt. kram
Ida

Hanna

men Gud så mysigt 😱😍

Svar: Mmmm det va underbart!!
Ida

Camilla

Så skönt ni verkar ha haft det 😊 mysigt att göra något med familjen.
Kramar

Svar: Ja det va sååå skönt!!! Kram
Ida

Mia

Det låter underbart, men bäst av allt är att du mår bra, att du vågar och mår bra av det. Det är så grymt kl att höra!
Kram Mia

Svar: Tack snälla du <3
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress