Äntligen kom solen! Varit grått och dimmigt i flera dagar nu vilket verkligen påverkat mitt humör. Men idag har det känts som vår här i Lidköping :) Solsken, fågelkvitter och blommor som redan kikat upp ur jorden. Otroligt tidigt! Våren är på gång nu även om det säkert kommer bli mer snö innan dess. Längtar tills jag kan utnyttja min nybygda balkong i juni då jag flyttar hem igen. Ska verkligen använda den flitigt. Äta frukost ute så ofta jag kan, sola och plantera lite blommor och kanske tomater :) Längtar INTE tills skolan tar slut dock, mest ångest över det. Vad ska jag göra sen??
I eftermiddag har jag träffat mamma, syrran och Otto ❤ Mamma bjöd på fika som var morotskaka och jättegoda kardemummabullar! Åt av båda, mums 😀 Har jag sagt att jag älskar fika 😉 Otto va lugn en kvart typ, sen började han gallskrika så vi fick gå ut med honom. Oj va han har växt sedan sist. Det va ändå bara tre veckor sedan jag såg honom. Mycket sker på kort tid. Nu njuter jag av sista kvällen i min lägenhet. Ätit o nu blir det godis vid teven. Imorgon åker jag mot Uddevalla och Korallen för att sen köra vidare mot Färgelanda. Ha en skön kväll fina ni 😚
AnnaPanna

Ååå vad skön du verkar haft en okej dag idag. Bullarna såg riktigt goda ut! Jag älskar bullar =P
Ja det blir skönt med vår. Oftast komemr det ju någon sköldknäpp igen som du säger men bara tanken att det blir ljusare ute för varje dag som går är en bra motivation.
Rätt som det är är det vår och man fattar inte hur det gick till.
Hoppas du får en lugn kväll =)
Kram

Svar: Ja bullar är såå gott ! Ja tiden går fort. Snart är våren här på riktigt o vi slipper vantar o dunjacka :) Stor kram
Ida

Yohanna af Skovde

Det var grym vårfeeling i Skövde med! :)

Svar: Helt underbart ju :) Min syrra bor i Skövde 😊
Ida

Tilda Barkselius

Men så härligt det såg ut då! Här har vi mest dimma ://

Svar: Ja det va välbehövligt med lite sol 😃
Ida

Jannica

Så härliga bilder :)
Å så himla söt lite pojke!!!

Svar: Tack 😀 Ja fast han är inte så liten längre haha ;)
Ida

Asta

Så stor Otto har blivit!!

Svar: Ja han växer så det knakar 😂 Tung att bära nu...
Ida

Jenny

Gott med fika 😍

Svar: Mmm älskar det 😀
Ida

lilliskutt.blogg.se

Åh vad avundsjuk jag blir, vill också ha balkong!!! Vi har en liten gemensam som är i trappuppgången men där får man sitta på cementgolvet och ta med någon form av kudde och vi har bara sol ett par timmar per dag plus att vi är många som delar på den. Fördelen är dock att vi har en jätte mysig innergård med gräsmattor där man kan ligga och sola, det finns bord och bänkar där folk sitter och grillar på kvällarna och min hund vet att han inte får gå utanför gården trots att staketet är trasigt på några ställen, så jag brukar låta honom nosa runt där och se när han hittar någon fin plats att till slut lägga sig på medan jag läser eller gör korsord. Tror inte många har en så bra och inhägnad innergård där hunden kan springa fritt. Så jag får nöja mig med det vi har och jag är tacksam för det också. Men när jag flyttar nästa gång ska jag antingen bo på nedervåningen och ha uteplats eller ha balkong.

Svar: Jag har inte haft balkong förut så det känns verkligen underbart nu :) Vilken tur att du har en så bra innergård 😃 Låter toppen för hunden ju!
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress