27 november 2016

Fruktansvärt ledsen

Allmänt

Tårarna rinner och jag skriker i mina händer så ingen ska höra mig. Är så fruktansvärt ledsen. Handlar om missförstånd med en person här på skolan. X tycker jag sagt dumma saker till hen och gjort saker hen inte uppskattar. Vi har en väldigt skämtsam jargong oss emellan så många ironiska skämt har dragits. Hade ingen aning om att hen uppfattat mina skämt som allvar. Sen sa jag en sak igår jag ångrar. Har bett om ursäkt för det nu. Jag känner mig sååå himla dum!! Vill inte att hen ska va arg på mig och ta avstånd från mig. Vill inte bli sedd som en dålig människa. Inte menat nåt illa med det jag sagt. Bara varit på skoj. Känns som massa missförstånd bara. När x ville snacka med mig så började jag såklart gråta. Alla känslor svämmar över. Känner att jag ska straffas nu. Vill svälta eller skära mig. Vill ut o springa tills jag svimmar. Vill inte det ska va en spänd stämning mellan oss. Vi är så nära o umgås mycket så kommer bli svårt hen tar avstånd. Ångrar det jag sa igår men jag är bara människa. Gör också misstag. X har förlåtit mig men jag kan inte förlåta mig själv.
Asta

Men du....det är ju sånt som kan hända. Det finns inte mycket mer att göra än att be om ursäkt och gå vidare. Alla kan vi ju göra fel.
Torka tårarna. 💚💚 Kram

Svar: Jag bad om ursäkt och har nu lagt det bakom mig. Kram
Ida

CykelStyre

Jag vet och vi vet att du är bra på alla sätt. Missförstånd händer, det går nästan inte att undvika. Huvudsaken är att du tog tag i det, och det gjorde du ju.
Klandra inte dig själv så hårt. Du måste förlåta dig själv också. Ibland blir det fel. Men oftast blir det rätt, som tur är. Hoppas det känns bättre idag?
Stora kramar

Svar: Jag har lagt det bakom mig nu. Känns okej. Stor kram
Ida

Anonym

Man kan inte vara vänner med alla. Du är nu 30 år och du duger som du är. Se dig själv som en fin människa. Allt ordnar sig ! Inte allt kan bi frid.... Man växer i kommunikation med andra. Kanske den andra mår inte heller bra och de är hens problem som du får bara stryk av. Kämpa på och du är BRA!

Svar: Så kloka ord. Tack!
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress