Är så brutalt stressad nu. Mår verkligen inte bra av att känna stress. Jag blir arg, irriterad, lätt till tårar, ångest mm. Allt började med min granne som tjatar ang balkongen. Här om dagen ringde en annan granne till mig och sa att han va intresserad av att köpa min lägenhet! Öhh... VA?! Jag ska inte sälja sa jag. Då hade min tjatiga granne tydligen sagt till honom att jag skulle sälja! Fattar ingenting. Vill hon bli av med mig eller vad? Så jävla less på henne. Skrev till henne att jag inte ska flytta varpå hon ringer tusen gånger och skriver massa sms att jag ska ringa upp henne trots att jag skrev att jag inte är tillgänglig på telefon. Vill hon nåt får hon mejla. Men det tycks inte gå in... Orkar 7med henne. Börjar man prata med henne så håller hon på o timmar. Så stressande. Går tom omvägar in för att inte möta henne i trappuppgången. Detta stressar mig!
Sen idag vill plötsligt två killar träffa mig vilket jag inte hinner för ska till mamma på morsdag nu. Stressande att inte hinna med allt. Får panik av alla sms, chattmeddelanden mm så jag bara stänger av. Ska måla lite nu för att komma mer i varv. Antar att killarna blir stötta när jag inte vill ses. Men jag orkar inte stressa. Är väl ego :/
Anna

Vad jobbigt med dina grannar som inte lämnar dig i fred :( men kul med två killar som vill ses.. :) Hur går det med mr X då?, inte skrivit om honom på ett tag.

Svar: Ja svinjobbigt! Jo vi ses ibland. Mest på helgerna. Men nu va det två veckor sedan. Men vi är inte ihop eller så. Skulle aldrig funka för vi är så olika.
Kram
Ida

Cykel Styre

Du gör helt rätt. Jobbiga grannar är skittråkigt, oftast blir man inte av med dom heller och tvingas stå ut.
Tänk på dig själv. Lyssna inåt, vad DU vill. Inte vad andra vill. Säg nej.
Kram!

Svar: Hon har bott här i hundra år också så hon lär aldrig flytta... Suck! Jag har sagt nej och tänker inte ändra mig!
Kram
Ida

Mia

Fy för störiga grannar, jag håller mig ganska off när det kommer till det. Men det är ju såklart svårt när någon är så på, verkar inte vilja fatta att dukningen vill prata med henne. Jag fattar inte riktigt varför inte de som vill ha inglasat kan göra det fast för egna pengar? Då behöver inte väl inte avgiften höjas? Gör väl inget att alla inte har likadana balkonger. Kram

Svar: Avgiften kommer höjas oavsett eftersom jag ska få balkong. Men det blir ännu dyrare om man ska glasa in. Säger alla ja till inglasning så får vi ett billigare pris. Sen måste det se enhetligt ut då det ser oestetiskt ut om bara vissa har inglasat tydligen. Men jag står på mig och den andra grannen också. Kram
Ida

Malin

Din granne låter skvatt galen! Snudd på trakasserier ? Maila till föreningen och säg åt dom att prata med henne, annars får du gå via polisen, i alla fall hota med det. Skriv till föreningen att ju mer hon tjatar på dig desto mer kommer du stå på dig. Usch, hatar sånt där folk.

Men spännande med killarna iaf, kul att dejta tycker jag :) och är de intresserade så kommer de vilja ses en annan dag! Morsdag går väl självklart före, kram.

Svar: Grejen är att hon sitter i styrelsen. Henne man kontaktar om det är nåt. Hoppas hon slutar trakassera mig nu. Ska vara möte med föreningen på onsdag men jag ska INTE gå. Kommer bli påhoppad för att jag inte vill glasa in.
Ja det är spännande att dejta. Ibland haha ;) Fast kan bli såå less på killar asså. Dom tänker bara på en sak.
Kram
Ida

ensekundtusentankar.blogg.se

Fin bild. Skrev i kommentaren innan vad är äs men gissar på Ät Störning? Rätta mig om jag har fel.

Svar: Tack snälla! :) Ja äs är ätstörningar. Helt rätt!
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress