Solen lyser men vinden är hård. Känner inte för att gå ut och sola. Får ofta dåligt samvete av att sitta inne när solen lyser för då ska man ju "passa på" att vara ute. Men ärligt talat orkar jag inte med den pressen på mig själv längre. Vill jag sitta inne trots att solen skiner så ska jag göra det. Punkt! Har fruktansvärt ont i ryggen idag så inte så lämpligt att ligga på gräsmattan känner jag. Nästa vecka ska jag röntga ryggen. Får se om det visar något. Jävligt jobbigt att alltid ha ont i ryggen.
Igår var jag hos mamma på fika. Jag hade köpt rosor, en lott och choklad. Hon bjöd på jordgubbar, vaniljglass och så toppade vi med chokladen jag köpt. Riktigt smarrigt :) Årets första jordgubbar för mig och dom smakade faktiskt ganska mycket för att vara så tidigt. Men går ju inte att jämföra med våra svenska gubbar såklart. Va hos mamma hela eftermiddagen och umgicks med mina älsklingar Turbo och Cleo ❤ Cleo kan inte vara stilla en sekund haha! Här nedan släpper hon loss på en balett i trädgården 😂
Asta

Älskar bilden på Cleo!

Svar: Hahaha 😂 Ja den är underbar!
Ida

Camilla

Gott med färska jordgubbar 😍 Har inte köpt några än.
Hihi gillar Cleos stil ☺️ Hur gamla är hundarna? Hugo blir 12 nu i sommar. Är pigg men stelare i lederna. Är tacksam för varje dag han finns.
Kraam

Svar: Ja jättegott! Men längtar efter svenska :) Turbo blir 11 i sommar och Cleo är 1.5 år. Märks att Turbo är gammal nu. Han är slöare. Gosar så mycket jag kan med honom och säger att jag älskar honom varje gång. Kan inte tänka på den dagen han inte finns mer :( Gäller att ta vara på tiden.
Kram
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress