28 september 2015

svacka

Allmänt

Jag är inne i en svacka eller nåt. Mår iaf inte bra. Sjukt nedstämd och har ingen lust till något. Skrämmande att det kan vända så snabbt. Blir alltid lika rädd. Rädd att det aldrig ska bli bättre igen. Allt känns mörkt. Tomt. Ensamt. Jag befinner mig i ett stadie där jag inte vill vara men kan inte ta mig ur det. Gäller väl att acceptera läget och hoppas att det vänder snart. För jag mår inte bättre av att åka någonstans, gå ut eller prata med nån. Inget hjälper. Naturen är fantastisk. Försöker ta mig ut något varje dag. Se annat än dessa fyra väggar. Andas. Försöka tänka på annat. Men just nu hjälper inte ens naturen.
Anonym

Svackor har vi alla någon gång.Vila och försök tänk på något roligt.

Svar: Jag försöker
Ida

Camilla

Jag känner också rädsla, blir det bättre? Rädd att jag kanske inte kommer klarar mig utan antidepp.
Naturen är fantastisk och just sånna dagar då solen tittar fram är det magiskt.
Tänker på dig!
Kram

Svar: Prova o se. Du kan ju alltid börja igen, eller hur? Ja solsken gör gott 😃
Kramar
Ida

anorexiresan.blogg.se

Känner igen mig i rädslan för att det aldrig ska bli bra. Vården har kommit fram till att jag har kronisk anorexi och bara det att de kommit fram till det känns hemskt. Jag är 27 år och dom kom fram till det för ett par år sedan, hur kan man säga till en ung kvinna att hon aldrig kommer bli frisk? Sen har jag bipolär sjukdom och den är ju kronisk och asperger som också är kroniskt men man kan arbeta med det och lära sig hantera det bättre. Men jag är livrädd för att resten av mitt liv ska se ut så här. Jag orkar inte må så här resten av livet.

Svar: Asså hur kan dom komma fram till det? Du behöver inte lyssna på dom. Tro inte på dom. Visa motsatsen. DU har makten över DITT liv! Du kan bli frisk. Tro mig! Ge inte upp!Kramar
Ida

ISA

sörri om jag lägger mig i din ensak, men du funtar inte på att öka/ändra medicinering? sånt kan verkligen göra underverk! rekommenderar även god sömn och motion. (haha skojaaaaa!!)

Svar: Har maxdos Fluoxetin. Har ingen läkare men blivit rekommenderad en annan medicin som är för de med borderline men inget jag vill ta. Vill egentligen minska medicinen. Haha, sover nog för mycket 😉 Men motionerar för lite...
Ida

Aurora

Det gör ont i mig att läsa detta. Inte för att jag känner dig men alltså det är så synd att så många känner såhär och mår dåligt... Ibland är jag också rädd för att jag alltid ska må dåligt.
Men jag har accepterat att jag aldrig kommer att bli 100% återställd, nånsin. Men jag vet att jag kan må bättre också. Vägen är bara krokig och lång dit... Gäller att hitta saker och folk som är riktigt bra, såna som förstår och som är stadiga.
Kan egentligen bara önska dig all lycka! Det finns hopp ska du veta <3

Svar: Ja det är förjävligt att så många mår så dåligt! Vet inte om jag någonsin kommer bli helt frisk men jag vill iaf bli bättre. Det värsta är depressionen. Hoppas att vi båda mår bättre snart. Kramar
Ida

Ulrika

Vilka fantastiska bilder du tar!! Tänker på dig. ♥♥

Svar: Tack snälla va glad jag blir ❤
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress