27 september 2015

en påse skit!

Allmänt

Mår som en påse skit! Hemsk ångest och nära till tårar. Lyssnar på deppmusik och ligger i sängen. Det gör ont att leva idag. När jag nosat på livet så vill jag ha det så jämt. Men det går inte. Känner att denna ensamhet och sysslolöshet INTE är bra för mig. Jag vill inte få sjukersättning egentligen. Jag vill ju orka jobba eller studera. Ha en vardag där jag möter människor och inte bara ligger innanför dessa fyra väggar och mår skit. Fan va jag hatar det! Detta är inte jag! Jag vill mer. Kan mer. Men ändå så skiter sig allt när jag försöker jobba eller plugga. Slutar med att jag blir supertrött och stressad och måste sluta. Tänk om jag kunde ha som extraknäck att skriva krönikor eller ha nån spalt i mån tidning om ätstörningar dit folk kan vända sig med frågor typ. Jag vill vara bland människor idag. Inte bra att jag ligger här. Solen skiner och det är en underbar höstdag. Men jag kan inte njuta av den för är alldeles svart inombords idag. Alla affärer är stängda på söndagar så kan inte strosa runt på stan. Hatar söndagar. Då alla förbereder sig inför veckan. Men inte jag. Blä!
Cykel Styre

Även om det känns hemskt så skulle jag vilja påstå att du reagerar fullt normalt. Du vet vad du vill och du vet också hur du inte vill ha det.
Fint tänkt av dig att hjälpa andra, med typ frågespalt eller vara coach till andra i liknande livssituation. Du har mycket att ge och är väldigt erfaren, dessutom har du stor empati och medkänsla.
Finns hos dig, i tankarna.

Svar: Ja alla i min sits skulle nog må piss ärligt talat. Skulle va så kul o meningsfullt att hjälpa andra!
Tack för ditt stöd. Kram
Ida

jessie

Kan du inte skriva krönikor och sånt här på din blogg? Eller kanske skapa en ny?
Du kanske inte får betalt för det, men om det är nått du verkligen vill och tycker är roligt så är internet en öppen plattform att göra precis det du orkar och vill :)
Ja mena, om det inte är kul så är det ju bara att lägga ner verksamheten.
Finns ju inget som säger att du måste fortsätta om du inte vill :)

Svar: Absolut kan jag ju testa att skriva krönikor. Vet inte hur man gör knappt men 😉 Jag är verkligen i behov av nåt meningsfullt att göra. Pallar inte att leva såhär. Kram
Ida

Skogsraah ☾

Usch vad jobbigt. KRAM på dig! Det är jobbigt med ångest, men kom ihåg all ångest du överlever. Du är stark <3

Svar: Tack snälla! Ja ångest går över men känns som jag alltid har lite ångest. Ständigt. Kramar
Ida

Anita

Har läst lite på din blogg och jag känner igen mig på så mycket. Men saker och ting kommer vända! Våga tro på det.

Orkar man inte någonting, så gör man inte. Att tvinga sig till något kan funka för några och för vissa går det bara åt andra hållet.. Styrkekramar till dig!

Svar: Ja ibland är det kanske bra att tvinga sig att göra saker men ibland blir det bara fel. Blir luggandes veckor efteråt pga utmattning. Hoppas det blir bättre.
Kramar
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress