31 oktober 2015

lördag morgon

Allmänt

Godmorgon lördag! Gick till sängs halv nio igår... Va helt utslagen och nere. Mår inte bra idag heller. Absolut inte sugen på kalas med massa folk ikväll. Vill bara gråta men kan inte beskriva varför. Mår bara inte bra inombords. Känner att jag måste va glad för att det ska bli bra stämning ikväll. Kan inte sitta i soffan och glo liksom. Måste socialisera med alla och ha koll på maten och Turbo (händer att han tuggar sönder skor/mattor eller snor mat från bordet). Har svårt för mycket ljud och stimmiga tillställningar. Men får gilla läget.
Jag saknar x. Saknar våra diskussioner om universum och livets mening. Saknar att kunna va mig själv. Arg eller ledsen eller glad. Han förstod och accepterade. Behövde aldrig förklara nåt för vi snackade samma språk. Saknar att ligga och mysa på morgonen i hans famn. Nu är det bara knäpptyst och tomt. Det gör så jävla ont.
anorexiresan.blogg.se

Jag hoppas verkligen du får en fin kväll och att du orkar vara delaktig och njuta av att alla är där för att dom älskar och tycker om dig. Du behöver inte vara super social, det är ok att inte alltid vara på topp, även om det är ens egen fest. Din mamma är ju också med så allt ligger inte på dig vilket måste kännas lite skönt? Grattis i alla fall :) Kram

Svar: Tack så mycket! Det gick bra. La mig en stund på kvällen o vilade i ett annat rum. Men det va en trevlig kväll :)
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress