29 november 2015

min hobby

Allmänt

Gör det jag gör alldra bäst: FIKAR!!! Älskar att fika och mysa till det. Lever för mina mysstunder och matstunder 😉 Improviserade ihop glutenfria lussebullar i förrgår. Åt två stycken nu och dom vart bra faktiskt! Kul ☺ Slank även ned några torkade fikon. Asså fikon är bland det godaste jag vet. Mjuka och söta och saftiga. Mums! Har ni ätit nån lussekatt idag?
ISA

hehe du vet att jag är med dig på denna hobby va? ;) sad but true så är det nog min största talang! Och fikon.. alltså ääälskar hur de knastrar när man äter dem. haha!

Svar: Bra hobby tycker jag 😉 Andra brukar säga typ träning, fiske eller nåt men min hobby är att fika😊 Fikon är galet gott! Bara att mumsa på!
Ida

Mikael

Det blir kvarg och mussli efter så blir det kaffe.

fikar gör jag med, det är så gott och bara sitta och ta det lugnt med en kopp kaffe hemma eller åka till stan gå och kolla affärer och ta en fika.

Den lussebullen ser god ut


Mikael

Svar: Mums va gott :) Älskar kvarg o mysli :)
Ida

Camilla

Fikon är så himmelskt gott =)
Äter det varje dag nu i jultider. man får passa nu i jultider då utbudet är stort.

Kramar

Svar: Ja nu är dom som godast också :)
Ida

Anonym

Är du glutenintolerant? (Dvs. Har du tagit blodprov + gastroskopi med positivt resultat eller är du bara "självdiagnostiserad"?)

Svar: Jag har inte celiaki. Tål lite gluten. Blodprovet visade inget men jag ÄR överkänslig mot gluten. Rekommenderats att äta glutenfritt från diestis. Min mage är helt normal när jag undviker gluten. Innan hade jag kramper illamående och diarréer.
Ida

Petra

Har du något recept på glutenfria lussebullarna? :)Kram

Svar: Nej jag blandade i lite av det jag hade hemma. Minns inte riktigt. Men finns många bra recept på nätet :) Kram Jag hade i kokosolja,mandelmjöl, sötning,russin, pofiber, fiberhusk,saffran, kvarg/fil... har säkert glömt nåt. Bakpulver o bikarbonat oxå såklart. Ägg.
Haha! Men säkrast att du söker ett "bra" recept. Mitt kräver utveckling för att bli bra.
Kram
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress