Misslyckad. Kass. Lat. Ord som ekar i mitt huvud. Sa igår att jag kunde jobba idag men i förmiddags va jag SÅ trött och hade värk i knäet, höften och ryggen. Pallade bara inte att jobba. Meddelade dom om detta. Fick till svar att dom räknat med mig för den andra tjejen som jobbar där skulle börja senare idag tydligen. Annars är jag UTÖVER och inte istället för nån annan personal. Fick så jävla dåligt samvete. Mådde riktigt kass. Kände mig som världens svikare. Men jag kunde verkligen inte jobba idag. Så rädd att inte få vara kvar där pga att jag har mycket frånvaro. Psykisk ohälsa är svårt. Svårare än fysisk. Jag mår ärligt talat inte bra. Orkar inte ta tag i saker och ting. Vill ha en förändring men orkar liksom inte ta tag i det. Var börja liksom? Att sluta terapin känns sådär. Känns meningslöst att ens ta upp nåt med henne nu eftersom vi ändå ska avsluta. Jag har konstant ångest. Är väldigt ledsen. Är stressad och orolig. Livet rusar ifrån mig. Jag orkar inte känna efter för då bryter jag väl ihop. Vill inte ha mitt liv såhär. Men vet inte hur jag ska ändra på det? Har ingen gnista.
Funderar skarpt på en hund. Nåt att binda upp dagen på. Nåt som ger kärlek och närhet och mening med dagarna. Nån att ta hand om. Nån att prata med och gråta ut hos. Nån som bara är min. En dansksvensk gårdshund.
Cykel Styre

Gräsligt söta hundar! Hund vore väl inte så dumt. Bra att fokusera på någon annan istället för att bara ha sina egna tankar. Och ibland är det bra att inte tänka för mycket ... ;-)

Svar: Ja visst är dom söta? :)) Tror en hund skulle göra mig gott men är ju stort ansvar och man.blir lite låst. Men å andra sidan så är jag mest hemma ändå och får vänja hunden vid att följa med mig i buss, bil, tåg mm. Jag har all tid i världen att tänka tyvärr :/
Ida Jansson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress