Morrn! Igår mådde jag pyton. Drabbades av nån matförgiftning troligtvis. Kass i magen och illamående hela dagen. Sovit 12 timmar i natt. Helt slut fortfarande. Annars då? Jo, jag försöker hitta min mening med livet. Försöker njuta av småsaker i vardagen. Vara glad över det lilla. Är tacksam över att jag har en egen liten etta, tacksam att jag har Turbo och tacksam över att jag bor i Sverige. Tacksam för att jag har mamma. Vi glömmer lätt bort det vi faktiskt HAR och tänker mer på det vi INTE har. Självklart skulle jag vilja ha bättre ekonomi, bo lite större med balkong mm. Men nu går inte det och då får jag acceptera läget och göra det bästa av det. Allt hänger egentligen på min ork. Eller rättare sagt brist på ork. Hade jag bara orkat så kunde jag ju börja jobba lite eller läsa nån kurs eller börja sjunga i kör eller dejta. Men jag har noll ork. Hoppas innerligt att att energin kommer tillbaka nån gång. Annars blir jag galen! Kan inte leva så här. Bara se fram emot att sova. Fy fan! Sååå deprimerande. Ingen hjälp får jag heller. Vad behövs för att bli fri från utmattning och depression?
Några foton från veckans regnväder...
Cykel Styre

Du och vattendroppar gillar varandra, det syns på bilderna. Snyggt! Ha så kul idag, hoppas allt går bra. :-)

Svar: Tack! Blev inte supernöjd med dom dock... Behöver annan utrustning för att ta mig vidare.
Kram
Ida Jansson

ellen

Underbara bilder som vanligt!! 😍 Jag har verkligen lärt mig att se till det som jag faktiskt har och glädja mig åt det under tiden jag "förvarats" här och tror att det kommer hålla i sig när jag kommer hem också. Hoppas att magen är bättre idag och att du känner lite mera ork. Största kramen! 💕

Svar: Tack snälla! Det är en mycket bra egenskap att kunna uppskatta det lilla i livet o vardagen <3 Vi som gått/går igenom tuffa perioder blir nog bättre på det än andra. Hur va din permission?
Kram
Ida Jansson

trollet

Vilka fina bilder! Att fundera över vad man är tacksam för är bra. Energin denna sommar laddas ju inte direkt till topp... Har du provat D-vitamin?? Det hjälper mej...

Svar: Tack snälla! Vad är du tacksam för? Jag äter dvitamin sen.lång tid tillbaka. Kram
Ida Jansson

trollet

Jag är tacksam för så mycket. Mitt braiga jobb, att jag börjat plugga, min lägenhet, min, min familj, sambo, mina vänner, alla resor jag får göra, att jag mår bra, att jag tappat närmare 25kg, att jag är född i Sverige... kan fortsätta en stund;)

Svar: Fantastiskt att du har så mycket att vara tacksam över! :)
Ida Jansson

trollet

Ja, det känns otroligt förmånligt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress